4 éves kislányom ránk nyitott, most azt hiszi, hogy apa bántotta anyát, hozzánk se szól tegnap este óta. Mit mondjunk neki?
Hogy tud ilyen megtörténni, nem is értem.
Lehetnétek elővigyázatosabbak.
Az igazat mondjátok el, de nem kell részletezni. Ne csináljatok nagy ügyet belőle mert akkor ő is úgy fogja értelmezni hogy ez valami nagyon rossz/titkos stb.
Meg ez a titkolózás dolog nem tetszik nekem, nehogy ne merjen szólni később ha valaki molesztálja.
7-es vagyok.
Egy 4 éves nem érti azt, hogy intim, bensőséges, de azt igen, hogy titok. A szex pedig csak két emberre tartozik.
Elég nehéz másképp elmagyarázni, hogy ha olyan jó és természetes, miért nem jöhet be közben. ;)
Ettől még nálunk soha nem volt gond abból, hogy ovis korban vagy később ne mertek volna kérdezni. Pedig a legnagyobb már kamasz. (Más körülmények között volt a beszélgetés, gondolom, az is számít.)
Apa és anya szeretgették egymást.Most mi van ebben?
Ti a gyerek elött soha nem szoktatok intim közelségben lenni?
Ölelgetni,simogatni egymást,csokolozni?
Ha nem,akkor valami nagyon frappánsat találjatok ki neki...
Szerintem tök gáz ha egy gyerek ilyen rideg családban nö fel.Johogy kibukik hogy apa bántotta anyát.
Egyszerűen: anya és apa szereti egymást, és ők így fejezik ki ezt.
Nem kell megijedned, mert apa nem bántott, de szeretünk birkózni - és itt akár egy játékos! birkózást is bemutathattok szexuális töltöet nélkül, hogy lássa, nicnsen baj.
A kulcs pedig nem kötelező elem nálatok, ha szeretkeztek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!