Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti hogy éltétek meg...

Anyukák, ti hogy éltétek meg a dackorszakot?

Figyelt kérdés

Lányom 3,5 éves. Kb 1 hónapja extra hisztis. Vagyis azt gondoltam. Soha nem fogad szót, mindig az ellenkezőjét csinálja amit mondok. Az a csakazért is dolog. Szerintem aki megélte, tudja miről beszélek.

Ma beszéltem a védőnővel akinek elmondtam bánatom, azt mondta most léphetett be a dackorszakba.

Ti hogy kezeltétek? Mikor múlt el?

Van mellette egy 2 éves rosszcsont öccse ő is ugyanazt csinálja. De ő alapból mindig a rosszaságot csinálja, olyan mint az apja volt kiskorában.

Már totál kikészülök estére.

Lehet hogy önzőség de már alig várom a húsvét utáni hetet. Csütörtökön visszük a gyerekeket a mamáékhoz és csak következő hétfőn hozzák őket.esküvőre megyünk külföldre 500 km. Tényleg rossz dolog, hogy ennyire várom? Önzőség?

2017. ápr. 7. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Az enyém is 3,5 éves, akkor a leghisztisebb ha nem iszik eleget. Én a legtöbbször ráhagyom, vigasztalom. Oviból nem hallottam rosszat róla.

Néha félek attól, hogy rosszat teszek azzal, hogy nem megyek szembe vele, és úgymond nem engedelmeskedik. Miért korszak is most van, de egy szintig válaszolgatok. Tesó nélkül könnyebb. Szerintem normális, hogy kivagy, kell a segítség.

2017. ápr. 7. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem is az hogy csak hisztizik hanem feszegeti a határokat. Mikor a virágos kerben szaladgál rászólok 3 szor negyedszerre már odavágok a fenekére. Már megkaptam a szomszéd nénitől, hogy miért ütök oda. Ha 1000szer ki kell onnan szednem ezerszer szedem ki.

Ma pl fürdés közben a kád szélére mászott fel pikk-pakk rászóltam de másodszorra is fel akart mászni. Odacsaptam a fenekére. Inkább most ő sírjon mint én a korházba ha kitöri a lábát.

2017. ápr. 7. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem tudom, ez a fenékre ütés helyett valami más megoldás kéne, igy csak jobban csinálja.

Az inkább a gyerek sírjon mint én, erre meg no comment.

2017. ápr. 7. 21:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Miért? Inkább azért sírjon a gyerek mert odacsapok neki kicsit mint én mert nagyobb baja esett neki.
2017. ápr. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!