1/11 anonim válasza:
Nekem a Contratubax-ot ajánlották. Nem próbáltam.
4/11 clara trilla válasza:
Friss, de már nem nedvező, varas sebre családilag bevált körömvirág krém.
5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2017. ápr. 6. 07:44
6/11 anonim válasza:
Készen vett krémekből álló saját keveréket használok:
Egy rész körömvirág krém, egy rész propolisz krém, egy rész vadgesztenye krém. Bevált még visszérre és aranyérre is.
(Körömvirág gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató, propolisz
szövetregenerációt serkentő, vadgesztenye seb összehúzó hatás miatt. Tehető igény szerint bele szárított, finom porrá őrölt lándzsás vagy széles levelű útifű, illetve diólevél is. Első az antibiotikus hatást fokozza, második az ér összehúzót.)
8/11 Kicsikecsé válasza:
Nekem kelloidos a bőröm, csúnyán hegesedem; igaz, nem mindenhol -lágy részeknél pl.nem, ellenben háton és mellkason botrányosan. Kentem én mindennel magammal, 100ft-os krémtől kezdve a 15000ft-osig, de semmi. A bőrgyógyász a csúnya sebeimet körbeszurizta, amik rögtön lelappadtak, halványultak és nem is viszkettek már többet -mellékhatás nélkül. A tapasztalataim a bőrgyógyászt javasolják!
9/11 anonim válasza:
Egyszerű olivaolaj !
Persze ne várj csodára 1-2 alkalmazás után, de működik hosszú távon.
Amit kipróbáltam és amiért kezeskedhetem, napégésre, 3 oliva 1 ecet 2fokú égés eltünt 1 hét alatt , nyom nélkül !
10/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2017. ápr. 9. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!