A kisfiam nem szereti, bántja a kutyánkat, hogyan szerettessem meg vele?
3 éves a kisfiam, 5 a kutya, tehát születése óta "együtt" vannak.
Soha nem ment oda, nem simogatta, ha kint voltunk és közeledett hozzá a kutya akkor is elzavarta, mióta beszél mondja, hogy zárjuk be, ha kint vagyunk.Mikor sétálni megyünk sem engedi, hogy jöjjön, sír hisztizik.
Ami fura, hogy anyuéknál ennek a kutyának a testvére van azt ölelgeti, szeretgeti, meg alapjáraton az összes állatot.
Soha nem bántotta a kutya, hogy azért tartana tőle.
Már arra is gondoltam, hogy cserélünk anyuékkal kutyát, mert folyton haza akarja hozni azt. De én nagyon szeretem a kutyikat a párom is és a kisebbik gyerek is. De egyre agresszívabb a gyerek a kutyával és olyan rossz, hogy vagy be kell zárni a kutyát vagy nem lehet kint a gyerek egyedül az udvaron :(
Mit csináljak? Valami tipp?
Nem értem miért pont ide írtad a kérdést és nem a gyereknevelős topicba. Mert nem a kutyával van a probléma, hanem a gyerekkel. Bár ott is ugyan ezt írnák, mint itt a legtöbben.
Nem tudom miért kell erőltetni, hogy szeresse azt a szerencsétlen kutyát, elég lenne bőven, ha csak nem piszkálná.
Be kell zárni a kutyát, mert a gyerek azért hisztizik? Ne haragudj, de ez pont zsarnokoskodás, te meg még be is hódolsz neki írkálva a nagy ":(" fejeket...
Ha bántja a kutyát, akkor meg nem rászólni kell, hanem elseggelni. Érdekes, hogy ha egy kisbabát bántana akkor rögtön tudnád mit csinálj, de a kutyát azt pesztrálja nyugodtan....
Most ez, később majd más lesz a baja... Akkor is ez lesz a reakciód?
De hát nem esett messze az alma a fájától, te is azt hajtod amit a fejedbe veszel, letojva mit mond más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!