Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnátok így a Barbara nevet?

Adnátok így a Barbara nevet?

Figyelt kérdés
Világéletemben Barbi nevű kislányra vágytam. Most, hogy úton van a pici, rájöttünk, hogy nem olyan egyszerű a helyzet, mert a férjem vezetékneve Anta. Így túl sok lenne az a betű? Mit gondoltok, így érdemes adni?

2017. márc. 28. 20:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Konta Barbara jutott eszembe a Baratok koztbol, nem okyan gaz szerintem.
2017. márc. 28. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem sem gázos.

Jó egèszsèget :)

2017. márc. 28. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
A gyermekem neve nem éppen szerencsés hangtanilag, de ez az egyetlen név volt, amit mindketten maradéktalanul el tudtunk fogadni. Neki természetes, ezt szokta meg és másoknak sem fura. Ennél sokkal szerencsétlenebb névadások is vannak, úgyhogy én biztos adnám a helyedben.
2017. márc. 28. 20:42
 4/13 anonim ***** válasza:
7%
Elég gáz. Keressetek másik nevet.
2017. márc. 28. 20:42
 5/13 anonim válasza:
84%
Nekem a vezeteknevem 5 betubol all, abbol ketto a betu. Es barbara vagyok. Szerintem nem baj :)
2017. márc. 28. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
Én adnám. Egyik ismerősöm Panta Dalma,ő is így szokta meg, és szereti a nevét.
2017. márc. 28. 20:49
 7/13 anonim ***** válasza:
A mi listánkon is rajta volt a Barbara a Borbálával együtt, de a vezetéknevünkben két B betű is van, úgyhogy hamar kiestek. Az Anta Barbara nem is annyira vészes. Nekem is Konta Barbara jut róla eszembe. Tiszta A betűs, ez igaz, de jó, dallamos a kiejtése.
2017. márc. 28. 21:16
 8/13 anonim ***** válasza:
33%

Teljesen jo.

Egyebkent meg sosem ertettem ezt az illik, nem illik a vezeteknevhez dolgot.

Nem szokas a teljes neven szolitani valakit, csak ha majd bemutatkozik vagy ha behivjaj pl. az orvosnal. De akkor meg nem tok mindegy? Senki nem azt fogja figyelgetni, hogy osszeillik - e.

2 eves a fiam, eddig eleteben ketszer hivtak a teljes neven ( dokinal a varoban)

2017. márc. 29. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ma jo azert en meg 33 eves vagyok es szerintem tobbezerszer mutatkoztam mar be :) Egy keteves lesz felnott is szoval fogja hasznalni a teljes nevet kismillioszor.

Mindenesetre a kerdezoe nem gaz, en adnam.

2017. márc. 29. 09:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb hangtanilag, de annyira nem is gáz, hogy megvétózza a rég megálmodott nevedet.

Férjednek is tetszik? Mert akkor ne aggódj.

Ha neki nem tetszik, akkor keresnék közé egy olyan nevet ami neki tetszik.

2017. márc. 29. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!