Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Próbáltatok már ilyen tesztet?...

Próbáltatok már ilyen tesztet? Ha igen, mennyire volt valós?

Figyelt kérdés

Láttam a neten, hogy léteznek olyan házi tesztek amivel meg lehet állapítani a baba nemét.

Az egyik olyan, hogy egy pohárba tenni kell egy kis szódabikarbónát és leönteni egy kis pisivel, és ha nem csinál semmit akkor lány, ha habzik akkor fiú.

A másik olyan, hogy hypot öntenek a pohár aljára és öntenek bele egy kis pisit, ha felhabosodik akkor fiú, ha pezseg akkor lány.

Úgy lattam a neten, hogy nem 100%-os, de nagyrészt igaznak bizonyul. Kíváncsi vagyok, ti próbáltatok már ilyet?

2017. márc. 15. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy csak el kellene menni egy ultrahangra?
2017. márc. 15. 20:41
 2/2 anonim ***** válasza:

En 24 hetesen se tudtam meg a nemet. Egyik fiut mondott masik lanyt. 27 .hetre volt idopontom 4Dre. Hat megcsinaltam reggelibol is es delitanibol is ( mindenhol mast irtak) aztan lanyt mutatott egyertelmuen. Az is lett, de ne gondold h hittem ennek. Mert ahogy olvastam Amerikában a nők 70 valahány %-nál vált be. Azt hiszem 16.héttől érdemes csak megcsinálni.

NEM szabad komolyan venni inkabb móka. Sztem nekem is veletlenul valt be! De na. Egy ppoent megér. Vagy mit..:)

2017. márc. 15. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!