A Glória név hogy tetszik nektek, mi a véleményetek? Két hét múlva születik a kislányom, szeretném ezt a nevet adni neki.
Kedves valaszolok tobbsege,akik a madagaszkaros vizilovas hulyeseggel jottek/jonnek.
En pont nem lattam a madagaszkart,es pont nem is erdekel.
Aki meg ezt felnott letere irta,az nagyon szomoru,mert meg egy gyereket meg ertem ha ezt irja.
A "Madagaszkáros víziló név ugrik be először" skandálóknak üzenem, hogy ugyan ez van minden névvel.
Nekem pl. a Mira névről egyből egy kutya ugrik be, mert az első négy alkalommal, amikor ezzel a névvel találkoztam, mind kutya használta, és utána találkoztam azzal, hogy egy kislányt is így hívnak.
Az Annáról a Kelemen Annácska, a Hannáról meg a drogos szomszéd lány, a Pannáról az örökkön örökké kislánynak megmaradó valaki, mivel ilyen névvel nem tudom komoly felnőttnek elképzelni, stb. Minden névhez lehet párosítani pozitívat és negatívat.
Szerintem a Glória nagyon szép, különleges, egyedi, és messze nem Dzsesszika szintű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!