Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak olyan ikrekre szellemző...

Vannak olyan ikrekre szellemző szokások, amik még magzati korból vannak? Részeltek lent

Figyelt kérdés

Egy hete láttam egy egypetéjű ikerpárt...kb olyan 7 éves fiúk lehettek és iszonyú cukik voltak. Várták az utcán a szüleiket a bolt előtt és azt jártszották (úgy tűnt, ez nekik egy ilyen kellemes megszokott dolog volt), hogy a homlokukat összerakták és görgették jobbra-balra.

És akkor eszembe jutott mintha régen olvsatam volna ilyenről, hogy az ikrek az ilyen jellegű dolgokat még magzati korból hozzák...ahol szintén összeért a kis homlokuk és később is megmradat ez a viselkedés, mert megnyugtatja őket.

Hasonló az, hogy úgy játszanak, hogy függönyt maguk közé veszik és úgy tolják össze a homlokukat...imitálva a magzatburkot, ha külön voltak.

Van valakinek esetleg hasonló szotorija?

Keresgélek a neten, de nem találtam semmit még :-)...pedig tuti van ilyesmi, valami dereng hogy olvastam

2017. márc. 11. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ilyeneket én is játszottam a húgommal pedig ő 5 évvel fiatalabb nálam.

Az ikreimnél nem tapasztaltam ezt. Viszont amikor még nem tudtak értelmesen beszélni csak gagyogni akkor ők ketten úgy gagyogtak mintha értették volna egymást. De amikor elkezdtek értelmesen beszélni, ez is megszűnt.

2017. márc. 11. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Mi mindig csak úgy tudon elaludni, hogy a lábam a tesó szájában, az ö orra meg a hónom alatt.

Most hogy mondod, lehet hogy csecsemökorra vezethetö vissza.

2017. márc. 11. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen esetre emlékszem, mikor megszülettek az egypetéjű ikreim, picik voltak, koraszülöttek, sírtak, míg ellátták őket. Csak akkor nyugodtak el, amikor egymás mellé kerültek.

De kb. ennyi.

2017. márc. 12. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!