Gyeden lévő anyuka vagyok. Hogyan töltsem ki az adóbevallást?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem valamiért nem megy.... Tudna valaki segíteni??? Hozzá kezdtem, de azt sem tudom hova mit kell beírni,családi pótlék, jár e adóvisszatérítés stb...2010. máj. 10. 13:16
1/6 anonim válasza:
Vedd elő az összes igazolást, amit kaptál. Töltsd le az APEH oldaláról az ABEV (adóbevallási)programot és töltsd ki! Negyed óra kb., ha vmi nem jó, hibaüzenetet ad, hasznáhatod a súgót.
2/6 anonim válasza:
A TB-től és a munkáltatódtól kellett hogy kapj papírokat.
Ha voltál táppénzen,Tgyásról,és gyedről., és ha valamennyit dolgoztál akkor a munkáltatódtól.A munkabér az első sor, a táppénz,gyás,gyed a 4-es csak össze kell adni.Írj priv-be segítek.
3/6 anonim válasza:
Utolsónak:
Szerintem ha a munkáltató kifizetőhely, akkor az 1. sorban kell szerepeltetni a táppénzt, gyást, gyedet...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, este megint nekiugrok, ha nem megy igénybe veszem a segítséget priviben.
2010. máj. 10. 17:02
5/6 anonim válasza:
15:53-nak
Nekem a munkáltatóm nem TB-kifizetőhely, én mindent a TB-től kaptam.A tőlük kapott igazoláson is más bérjövedelemként szerepel a táppénz,tgyás és a gyed is.
6/6 anonim válasza:
Hát ez az!
Mivel te a tb-től kapod a tgyást, gyedet, ezért az más bérjövedelem.
De ha valaki a munkáltatójától kapja ezeket, akkor az bérjövedelemként, vagyis az 1. sorban kell feltüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!