Megtarthatom-e a munkahelyemet terhesség esetén?
Figyelt kérdés
2016. júliusában egy év fizetés nélküli szabadságot kértem a cégemtől, külföldi tartózkodás miatt, amit meg is kaptam. A múlt héten kiderült, hogy terhes vagyok, ezért júliusban nem fogok tudni visszamenni dolgozni, mert 7 hónapos terhes leszek. Mi lesz így a munkaviszonyommal?2017. febr. 27. 11:35
11/11 anonim válasza:
Amúgy nem is áll érdekükben elküldeni. Fizetés nélküli szabin vagy már most, ergo "üres" munkaviszonyban vagy,és maradsz is még évekre, nem kell esetleges táppénz hozzájárulást fizetni, nem vagy jogosult csedre, gyedre, szóval nem lesz felgyűlt szabadságod amit ki kell fizetni, ha majd végül elküldenek, nem kell emiatt több végkielégítést fizetni stb. Szóval egyenlőre nekik ez teljesen jó, hogy te ott vagy talomba, és majd évek múltán esetleg vissza mész, illetve ha mégis elküldenek, nem fogsz nekik sokba kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!