Hogy tetszenek ezek a nevek: Mira, Jázmin, Csepke, Dalma?
Ha már virágnevek, lehetne Lili is
Vagy Bogi
Csepke gáz, ötéves korig még cuki, aztán már hülyén hangzik (ilyenkor mindig azt javaslom, hogy képzelj a teljes név mögé egy komoly rangot, és mondd végig, hogy hangzik. Szabó Csepke bírónő. Szabó Csepke professzor asszony. Szabó Csepke főhadnagy. ugye, milyen röhejes? pedig abból a gyerekből bármelyik lehet.)
Ugyan olyan röhejes a Mirával is. Gyereknek elmegy felnőttnek ciki.
Nem túl kellemes, hogy almának hívnak?! :))) Hiszen az egy önálló, rendes női név.
Sziasztok!
Én 22 éves vagyok és Csepkének hívnak. És köszönöm szépen, felnőttem, egyetemre járok, ja és jogász leszek, ezt hozzátenném:))
Elolvastam minden választ itt, hát azért néztem nagyokat.
Persze, óvodában végig jártam a Cseppkő barlangos csufolodasokat, de nem igazán érdekelt. Gyakorlatilag ezen kívül sosem csufoltak a nevemet, mindenki megszokta, hogy engem így hívnak.
Amikor bemutatkozom valakinek, 10/9-szer elmondják, hogy milyen szép név.
Nekem mindig természetes volt, hogy így hívnak, soha nem cserélném el egyik tömegnévre sem! Én így vagyok különleges és egyedi.
Kedves #18-as!
Még mindig tetszik nekem ez a név.
Szerintem is különleges; viseld továbbra is büszkén! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!