Gréta névrol vélemény? Ezt a nevet szeretném adni a kislányomnak, márciusban fog szuletni. Kiváncsi vagyok a kozvéleményre.
Figyelt kérdés
Koszi2017. febr. 15. 22:02
2/10 anonim válasza:
szerintem is szep :) nyugodtan add neki ezt, ha apukanak is tetszik.
nekem egyik favoritom, a Margareta mellett.
3/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Szerettem volna ezt a nevet adni a lányomnak, de a férjem nem egyezett :/
4/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Koszonom a valaszokat
Ferjemnek is tetszik
Gréta lesz a kishercegnonk!
Kellemes estet kivanok mindenkinek!:)
2017. febr. 15. 22:30
8/10 anonim válasza:
Nekem is Gréta a kislányom. Már évekkel az érkezése előtt eldöntöttük, hogy így fogjuk nevezni, ha lányunk lesz. Én nem bántam meg. Szép név, jól becézhető, ismert is, de nem olyan gyakori divatnév. Az ovis csoportban ő az egyetlen Gréta.
Sok boldogságot, könnyű szülést kívánok!
9/10 anonim válasza:
Ha neked meg a férjednek tetszik ne érdekeljen, hogy másnak mi a véleménye. Nekem speciel nem jön be, neked meg könnyen lehet, hogy az én választásom nem tetszene. A kisebbik lányom ovis csoportjában kettő is van belőle. A nagyobbiknál második névként csak de van, szóval egyre népszerűbb mostanság.
10/10 anonim válasza:
Manapság egyre gyakoribb. Kis településen élünk,itt már 3 kislányt is Grétának hívnak. Nekem nem tetszik, de úgy látom, hogy Grétád lesz. Jó babázást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!