Szabina, Borbála vagy Anna?
Figyelt kérdés
2017. febr. 10. 18:08
14/18 anonim válasza:
Ezekből nekem csak az Anna az, amit adnék is, a Szabina, nekem semmilyen, nem fog meg. A Borbálát viszont utálom.
15/18 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik.
Viszont nem értem miért öreges a Borbála, Erzsébet, Mária, miközben az Anna nem. Az Anna már az ÁRPÁD-KORBAN is tucatnév volt. Nem lehet rá azt mondani, hogy fiatal név.
16/18 veterán vas válasza:
#3!
Kedves "Borbála-utáló" huszonéves.
Megtudhatjuk a Te keresztnevedet? ;)
17/18 anonim válasza:
itt vagyok! én vagyok a 3as!
nem útálom, egyszerűen nem adnám már gyereknek, ugyan így reagálnék az Erzsikére, Ágikára, Icukára, Terikére és Évikére is. azért szerintem ritka manapság, hogy ilyen neveket adnak, egyszerűen kiment a divatból. a sajátomat nem árulom el. :)
18/18 anonim válasza:
Ha még nem késő: Borbála!
Nagyon szép név és sokan választják újra! Bori, Borka, Borcsi-mindegyik becézése aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!