Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen olasz nevek adhatok...

Milyen olasz nevek adhatok egy kisfiunak? Ami szep, nem tul giccses, es nyalas, meg nem tulzas?

Figyelt kérdés

sziaaztok

A ferjem olasz,en magyar vagyok,sajnos nem Magyarorszagon elunk,es nem valoszinu hogy fogunk is,max latogatoba megyunk majd nemsokara edesanyamhoz.

Ugy hogy mindenkepp kulfoldi nevet kell adjunk sajnos.:( en szeretnek magyar nevet adni neki,de ferjem hallani sem akar rola,meg mindig mondja h amugy sem fogunk Magyarorszagon elni,ugy hogy ezt felejtsem mar el. Szoval olasz neve lesz...de.meg nem dontottunk..neki Antonio tetszik-.- szerintetek? Adjatok tanacsot,tippeket. 37Hetes terhes vagyok,szoval mar nem sok van hatra..koszi a valaszokat,szep estet mindenkinek!

2017. febr. 4. 22:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Hamár itt tartunk, az István és János sem magyar.
2017. febr. 5. 07:15
 12/24 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem ez nagyon szomorú dolog. Nem az, hogy olasz neve lesz a babának, hanem hogy a fèrjed semmibe vesz.
2017. febr. 5. 08:22
 13/24 piroska és a farkas ***** válasza:
90%
Szerintem ugyanúgy, ahogy a férjed kijelenti, Te is kijelentheted, h mwrpedig magyar neve is lesz. Az a kisfiú félig magyar, miért ne hordozhatná nevébemis a gyökereit?
2017. febr. 5. 08:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szamomra ez nagyon sokat elmond hogy semmibe veszi a Te velemenyed. Meg inkabb, hogy hagyod. 2 nev, egyiket o masikat Te valasztod, ha ezt sem hagyja akkor sokat elmond rolatok. Bocs de ha mar most "becsicskulsz" az olasz nagyurnak, itt meg bajok lesznek......majd siman lecsesz hogy miert ezt adsz a gyereknek, miert ugy neveled, o az Ur a haznal, a fia az O OLASZ gyereke neked meg magyar asszonyka kuss a neved.
2017. febr. 5. 09:01
 15/24 anonim ***** válasza:
80%

14-esnek igaza van sajnos.

Én tuti kiharcolnám a 2. nevet, hogy magyar (vagy Magyarországon bőven használatos, ha már sokan szőrszálhasogatóak....) név legyen.

De hogy a fenti főkérdésre válaszoljak, Ricardo-t adnám.

2017. febr. 5. 10:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
na megérkezett a 44%-os nagy ősmagyar. Tényleg áruld már el milyen ősmagyar nevet kaptak a gyerekeid? Ami tényleg az?
2017. febr. 5. 10:45
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Miert hodolsz be igy a ferjednek ?

Mi az, hogy kijelenti nem lehet magyar neve ???

Kapd mar ossze magad !

Benned fejlodik, te szulod , te leszel az ANYJA , legyen mar beleszolasod!

2017. febr. 5. 11:41
 18/24 anonim ***** válasza:

Hagyomány szerint a családnevet az apa adja, a keresztnevet az anya, nem? Érthetetlen a férjed.

Neked semmi nem jár a gyerekből?

Ha neked az Áron tetszik, add azt. Reformátusok is szokták adni a gyerekeiknek, szerintem.

Nem irigylem szegény kisfiatokat sem, még meg sem született és az anyja máris elvesztette a nyelve ékezeteit, neki meg az apja -vagy esetleg az apja családja- választ nevet.

2017. febr. 5. 16:23
 19/24 anonim ***** válasza:
És ha olyan nevet adnátok ami mindkét országban megfelel David, Daniel, Adam, Cristian, Samuel, Manuel, Alex,
2017. febr. 5. 16:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Utolsó a Matteo Máté, a Mattia Matyás😀
2017. febr. 5. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!