Milyen olasz nevek adhatok egy kisfiunak? Ami szep, nem tul giccses, es nyalas, meg nem tulzas?
sziaaztok
A ferjem olasz,en magyar vagyok,sajnos nem Magyarorszagon elunk,es nem valoszinu hogy fogunk is,max latogatoba megyunk majd nemsokara edesanyamhoz.
Ugy hogy mindenkepp kulfoldi nevet kell adjunk sajnos.:( en szeretnek magyar nevet adni neki,de ferjem hallani sem akar rola,meg mindig mondja h amugy sem fogunk Magyarorszagon elni,ugy hogy ezt felejtsem mar el. Szoval olasz neve lesz...de.meg nem dontottunk..neki Antonio tetszik-.- szerintetek? Adjatok tanacsot,tippeket. 37Hetes terhes vagyok,szoval mar nem sok van hatra..koszi a valaszokat,szep estet mindenkinek!
14-esnek igaza van sajnos.
Én tuti kiharcolnám a 2. nevet, hogy magyar (vagy Magyarországon bőven használatos, ha már sokan szőrszálhasogatóak....) név legyen.
De hogy a fenti főkérdésre válaszoljak, Ricardo-t adnám.
Miert hodolsz be igy a ferjednek ?
Mi az, hogy kijelenti nem lehet magyar neve ???
Kapd mar ossze magad !
Benned fejlodik, te szulod , te leszel az ANYJA , legyen mar beleszolasod!
Hagyomány szerint a családnevet az apa adja, a keresztnevet az anya, nem? Érthetetlen a férjed.
Neked semmi nem jár a gyerekből?
Ha neked az Áron tetszik, add azt. Reformátusok is szokták adni a gyerekeiknek, szerintem.
Nem irigylem szegény kisfiatokat sem, még meg sem született és az anyja máris elvesztette a nyelve ékezeteit, neki meg az apja -vagy esetleg az apja családja- választ nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!