Melyiket választanátok? Blanka, Olívia vagy Izabella?
Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 12:29
11/25 anonim válasza:
Olivia, ha passzol a vezeteknevhez
13/25 anonim válasza:
Izabella és Olívia a két kisebbik lányom,így nálam nem kérdés.De a Blanka is nagyon szép.Bármelyiket választjátok gönyörű neve lesz a babának😉.A két nagyobb lányom egyébként Abigél és Emma😃
15/25 anonim válasza:
Blankának hívják az unokatestvéremet és nem ő az első generációs Blanka a családban. Szerintem szép név.
Leginkább az Izabellát adnám. Szép,elegáns név, kisgyerek és felnőtt korban is hordható.
Az Olívia mára túl felkapott, divatnév lett.
16/25 1112 válasza:
Énnekem Izabella tetszik eközül a 3 közül a legjobban, de mind3 gyönyörű név.
17/25 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szépek :) Az Izabellánál egyedül az Iza becézést nem szeretem, de Bellaként tetszik (hisz gyönyörűt jelent ^^)
Tényleg vezetéknévtől függ. Pl. ha csak mély magánhangzók vannak benne, akkor nem a Blankát választanám.
Nehéz egyet választani, de talán az Olíviát adnám.
18/25 anonim válasza:
Ez valóban nehéz kérdés, mivel mind a három név gyönyörű. De ha muszáj lenne választanom, akkor Izabella. De a másik kettő is gyönyörű szép. :)
20/25 anonim válasza:
A Blanka név nem tetszik, bármi más legyen!
(persze felőlem lehet az is, úgysem ismerek ilyen nevűt senkit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!