Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt aki szoptatás alatt...

Van itt aki szoptatás alatt volt fogorvosnál?

Figyelt kérdés
Eléggé fáj a fogam, gyökérkezelés gyanú....ilyenkor van valami érzéstelenítési lehetőség? Vagy nem adnak semmit?
2017. jan. 29. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem bölcsességfogat húztak, amikor még csak szopott a lányom. Szóltam az orvosnak, hogy szoptatok, de kaptam érzéstelenítőt. Nem is kellett kiönteni a tejet a következő szoptatásnál sem.
2017. jan. 29. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Én múlt héten voltam tömésen, és kaptam érzéstelenítőt, szerintem mindenképp adnak, főleg a gyökérkezelésre, az nagyon fájna anélkül..
2017. jan. 29. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Manapság már olyan érzéstelenítők vannak, hogy terhesség és szoptatás alatt is nyugodtan lehet adni. Én fogászati asszisztens vagyok, rendszeresen járnak hozzánk terhes nők, és ugyanúgy kapnak szurit. Menj el dokihoz, ne szenvedj, mert az rosszabb.Viszont a biztonság kedvéért szólj neki arról, hogy szoptatsz!
2017. jan. 29. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Lassan 6 hónapos lesz a lányom. Decemberben voltam gyökérkezelésen. Most 2 hete szájsebészeten, sajnos vannak betört gyökereim, amit csak ott tudnak kiszedni, még megyek február végén is, 3 napig szedtem fájdalomcsillapítót is utána, mert nagyon fájt. Semmi gond nem volt, simán lehet szoptatni.
2017. jan. 29. 10:18
 5/7 A kérdező kommentje:
koszi, akkor elmegyek
2017. jan. 29. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy éve szoptatok, már voltam többször is. Érzéstelenítést ugyan nem kellett kapnom, de mondta a fogorvosom, hogy ha fájna, akkor ad injekciót. Tudja, hogy szoptatok.
2017. jan. 30. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:
mavoltam. gyokerkezeles. adott szurit.
2017. jan. 30. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!