Sajnos nem megy? Később javulni fog a helyzet?
Figyelt kérdés
3 hónapja szültem. A Babám tápszeres a 6. héttől. Már volt egy menstruációm, de egyszerűen nem tudtam tampont használni. Azt gondoltam, hogy biztosan még korai, majd a következőnél. Most van a következő, de most sem tudok. Miért van ez?2010. máj. 6. 15:59
1/3 anonim válasza:
Várj még kb 5-6 hónapot, majd utána. Ahogy a szex sem ment az elején, a tampon sem. 8 hónappal szülés után már vígan hordtam a tampont, neked lehet kevesebb idő kell, nekem ennyi volt.
2/3 anonim válasza:
Szia, én nagy tampon használó voltam, majd szülés után én is így jártam, nem ment az istenért sem..fájt ha betettem, feszített..na ekkor beszéltem a dokinénivel aki azt mondta felejtsem el most a tampont, mert a nőnek ilyenkor nagyon nagy tisztuláson kell átmennie, és nem szabad elzárni előle az utat..a pangó vér a tamponban fertőzést okozhat, ki kell tisztulni, betét vagy vatta..sűrű csere, tudom kényelmetlenebb kitömve rohangálni, de azóta sokkal hamarabb vége egy mensimnek mint azelőtt a tamponos korszakba, azt tanácsolta a dokinő még, hogy amikor megjön, és nagyon vérzek, azonnal feküdjek be egy kád forró vízbe, és várjam meg ,hogy kilőkődik a nyálkahártya, hamarabb kitisztulok és igaza volt most már csak egy nap erős vérzés, egy közepes és harmadnapra vége.Úgy hívják,hogy kivéreztetés. Morbidul hangzik de bevált. Így kitisztulok hamarabb és nem tart sokáig.
3/3 anonim válasza:
Most szültél egy gyereket, mért nem kérdezed meg egy nőgyógyásztól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!