Mivel védekeztek? Mindenre kiváncsi vagyok! 1 gyermekes anyuka
6 hónapig semmivel, miven nem voltunk együtt "úgy".
Azóta Patentex oval hüvelykúppal. Gyógyszert nem szedhetek, a gumiban nem bízom (16 évesen terhes lettem mellette).
7 hónapos fiúcska anyukája
Bogyó.Lindynette a neve.
Gumit utálom,a spirálon gondolkoztam/tunk,de egyenlőre nem tudtam megbarátkozni vele.
Nem bántásként mondom és ne is haragudjatok meg érte,de a mrgszakítás,az nem védekezés.Az előváladékban is lehetnek(vannak) életképes spermák és az előváladékot nem érzi a férfi,hogy jön.
Én nem tudnám elengedni így magam szeretkezés közben,hogy nem szeretnék babát és mégis bármikor lehet,mert nagyon nagy az esély.
Persze,ha nem baj,hogy mégis becsúszik a következő baba,az más.
11.18-as vagyok
évek óta védekezünk így, még pár hónap és tényleg nem lesz gond, ha összejön még egy babó. A gumit utáljuk, a párommal megbeszéltük, hogy nem szedek semmit. Ha jön a pici, hadd jöjjön.
Megszakitassal mar 10 honapja miota meg van a fiunk.Elotte masfel evig szinten megszakitassal es nem lettem terhes.
A fiunkat terveztuk.
Tudjuk,hogy nem 100 %-os de nekunk nem lenne gond a kisteso.
A gumi nekunk se jott be a spiralrol csak rosszat hallottam a fogi gatlot pedig egyreszt nem birja a szervezetem,masreszt a ferjem nem is engedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!