Melyik az az anyasági támogatás, ami szülés előtt jár?
Figyelt kérdés
Több helye is olvastam róla, de csak ennyit. Sajnos munkahelyem nincs, mert terhességem miatt ott kellett hagynom, tehát jól jönne. Hol lehet ezt igényelni?
Köszi
2008. okt. 9. 11:56
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem jár semmi,legalábbis a tesóm ugyan így volt mint te és nem kapott semmit,csak szülés után./utánnajárt ő is/Én kaptam,mert én a szülés után gyást kaptam és az már az utolsó hónappban jár.
2/4 anonim válasza:
Szerintem érdeklődj az önkormányzatnál,hátha bejön valami.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én is ugy tudom, hogy anyasági támogatás csak a szülés után jár.
Szülés előtti 28. naptól jár a tgyás, de sajnos ennyi.
Üdv:36 hetes kismami
4/4 anonim válasza:
Az anyasági támogatás egyszeri támogatás, kizárólag szülés után jár.Magyar Államkincstárnál lehet igényelni. A thgys, más néven szülési szabadság jár a szülés elött egy hónappal, ha van munkaviszonyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!