Nem akarok szülni. Miért mondják, hogy hülye vagyok? Velem van a baj?
Egyszerűen nem akarok szülni. Magamon ezt taszítónak tartom. Az élet legnagyobb csodájának tartom, meg minden, de magamnak ezt soha, de soha nem vállalnám.
Az ismerőseim azt mondják, hogy hülye vagyok, mert más nő, akinek nem lehet gyereke, az örülne. Én meg úgy vagyok vele, hogy ha lenne rá lehetőség, szívesen eladományoznám a saját méhem az ilyen nőknek.
Nem arról van szó, hogy gyereket ne akarnék, mert az örökbefogadás meg kifejezetten érdekel.
A körülöttem lévő emberek azt sem értik meg, hogy mi a jó az örökbefogadásban.
Most komolyan velem van a baj? Hogyan értessem meg velük ezt?
Ráadásul azt sem veszik tudomásul, hogy nem akarok férjet, se semmiféle férfit az életembe.
Szerintem meg jobb az örökbefogadás mint a szülés...
Intézetben nevelkedni szépen szólva is szívás, az egész ember életét tönkreteheti ha ott nő fel.
Szóval megmentesz vele egy embert...
Szerintem semmi gond nincs ezzel, ne foglalkozz másokkal :)
Erről egy mondás jutott eszembe:
"Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?"
Én is így vagyok vele, és engem is mindenki hülyének nézett. De én már szinte megszoktam, ha lehet nem is reklámozom az álláspontom, mert nem akarom hallgatni a kioktatást.
Nekem van párom és mivel ő sem örökbefogadás párti, valamint hogy o sokkal jobb ember, mint a többi és szeretném ha a genetikája fennmaradna, ezért fogok egyszer biztosan szülni. :)
De maga a szülés az egyik legnagyobb félelmem. Nem megható, nem az életed legszebb eseménye, hanem kötelező rossz amit, ha gyereket akarunk, akkor túl kell élni. Nyugodtan le lehet pontozni, de az anyaság meg a szülés nem ugyanaz. Igen vele jár, de számomra ez a fájdalmakkal teli véres szenvedés nem tesz senkit jobb anyává.
Merthogy én ezt is megkaptam, hogy aki nem várja úgy a szülést mint a vidámparkot az ne is vállaljon.
Nincs veled semmi baj!
-Mindenki szive joga eldönteni, hogy szül-e gyereket vagy nem, férjhez megy-e vagy sem. Nem kötelező senkinek.
-Még meg is gondolhatod magad.
Én sel akartam szülni, kétszer is le akartam szállni a szülőágyról mikor a baba már majdnem kint volt. Nem vicc, tényleg így történt és én halál komolyan haza akartam menni, hogy én ezt mégsem csinálom.
Sosem tartozott kedvenc elfoglaltságaim közé sem a terhesség, sem a szülés. Engem sem mondtak normálisnak, kaptam miatta rendesen.
1. Nem akarsz családot, nem akarsz gyereket.
2. Nem akarsz férjet, sem semmiféle férfit az életedbe.
Igen, igazuk van nem vagy normális. A kérdés csak az hogy miért vágtad be a durcit? Szar volt a gyerekkorod vagy pofára ejtett a legutolsó életed szerelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!