Szerintem kissé erőltetett a Lilla Kamilla, az egybehangzó végződés miatt. Komolytalan, főleg egy felnőttnek. Van egy rajzfilmfigurás beütése.
A Lilla Rita és Lilla Zita semmi különös, kicsit megakasztó, hogy ugyanazok a magánhangzók vannak bennük. De a Lilla Kamillánál jobbak.
2017. jan. 20. 06:52
3/13 anonim válasza:
A nevek gyönyörűek, a vezetéknévhez is illenek, viszont egyik párosítás sem az igazi, mert mind összecseng. Igen, a Kamillával a legjobban, de az i és a miatt mindegyik összecseng valamennyire. Persze ha választani kell, akkor a Rita és a Zita is nagyon szép, "hibázni" nem tudtok egyik verzióval sem :)
2017. jan. 20. 06:57
4/13 anonim válasza:
Nekem tetszik a Lilla Kamilla,viszont kissé fura,hogy csak az első pár betű tér el,az "illa" ugyanaz.Ettől függetlenül dallamos,szép csengésű.
Halász Lilla Ritát adnám.
2017. jan. 20. 07:07
5/13 anonim válasza:
Èn L.Lilla Zita vagyok, es szeretem. Jól hangzik! :-)
2017. jan. 20. 07:24
6/13 anonim válasza:
Lilla Kamilla nagyon mondókaszerű, ezáltal komolytalanná válik. Túlságosan trillázó. Úgyhogy ezt kizárnám.
A többi meg azért nem jó mert csak 2 szótagosak.
Úgy lenne jó a ritmikája ha a második m
3 szótagos lenne.
Pl.: Lilla Rebeka, Lilla Noémi, Lilla Dorina stb.
Nem ezeket kell választanod csak példának hoztam fel.
2017. jan. 20. 07:44
7/13 anonim válasza:
Maradjon csak Hslász Lilla. Minek a 2 név.
2017. jan. 20. 07:58
8/13 anonim válasza:
A Kamilla és a Zita tetszik,de nem igen passzolnak a Lilla névhez.
2017. jan. 20. 08:39
9/13 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólók többségével: Szerintem is "sok" a Lilla Kamilla, a felsorolásból a Lilla Zita tán a legkevésbé rossz választás. De ezeknél jobb lenne egy kevésbé rímelő név lezárásnak, pl. a Lilla Noémi jó ötlet. Mindezeken túl a Halász Lilla önmagában is jó választás, egyáltalán nem kötelező, hogy két neve legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!