S. O. S.! Kinek kell leadni az orvosoktól kapott papírokat (belgyógy, fogászat, labor)?
Figyelt kérdés
Az első vizsgálatok papírjaira gondolok, amit 12. hétig kell elvégezni. Azért fontos most nekem, mert holnap megyek Down-szűrésre, 8:30-ra, a belgyógyászati vizsgálatra pedig 8-ra kell mennem, félek, nem érek oda a szűrésre, ami időpontos. Oda most kell vinnem ezeket a 12hetes eredményeket, vagy a védőnőnek, vagy a terhesgondozásra...? Biztos mondták, de tuti elfelejtettem a sok infó között... Köszi előre is:) !2010. máj. 4. 18:34
1/5 anonim válasza:
Majd a nőgyógyászod és a védőnő fogja ezeket a papírokat megnézni. Otthagyni nem kell majd egyiknél sem.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor holnap a terhesgondozóba szerintetek nem kell vinnem? Most vagyok 12-13. hetes. Jó lenne, mert akkor nem kellene kicentiznem az időpontokat...
2010. máj. 4. 19:05
3/5 anonim válasza:
Nem muszáj, én az első alkalommal otthon hagytam az összes leletemet:) Senki nem szólt egy rossz szót sem. Utólag is be lehet írni az eredményeket, abszolút nincs jelentősége pár nap eltérésnek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!Mostmár megnyugodtam, futok is, mert lekésem a buszt!
2010. máj. 5. 07:25
5/5 anonim válasza:
Tőlem soha, senki nem kérte a belgyógyász és fogászati szűrés papírjaimat. Én szóltam, mivel a belgyógyásznál majdnek infarktust kaptam a 180/100-as vérnyomásommal. Aztán a védőnő rendszeresen mérte. A laboreredményeket mindig a védőnő beírta, az orvos ellenőrizte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!