Ti elmennétek ilyen hidegben babaúszásra?
Figyelt kérdés
Holnap mennénk babaúszásra, délelőtt, de -20fok is lehet állítólag. Fél éves a kicsikém.2017. jan. 6. 09:39
3/8 A kérdező kommentje:
Igen fedett, csak nyílván el is kell menni odáig, illetve fürdés után ki is kell jönni a hidegre. Na mindegy..
2017. jan. 6. 09:45
4/8 anonim válasza:
M értem, mi a gond. Nyilván feloltozteted a gyereket. Hacsak nem Budapesten laksz és Miskolcra kell menned gyalog vele, nem értem miért ne lehetne menni.
5/8 anonim válasza:
Fürdés után akkor is ki kell jönni a hidegre ha 2 fok van, szerintem nem számít h most még hidegebb lesz, max adsz rá még egy réteg ruhát.
6/8 anonim válasza:
Én értem az aggodalmad. :)
Autóval mentek? Akkor nem hiszem h gond.
Ha gyalog v tömegközlekedéssel, akkor arra figyelj, hogy ne izzadjon be mielőtt kimentek. Annyira fűtenek benn ilyenkor, h volt olyan már, h harisnya+ naci kombóban mire megszáradt a hajam, összecihelődtem, marhára kimelegedtem, ekkor mikor kiértem, éreztem h nem túl fa sza ez így. De én felnőtt vagyok, nem fazok meg könnyen, viszont ez igy egy picinek biztos nem jo.
7/8 anonim válasza:
Kocsival elmennék (ha lehet a közelben parkolni), busszal, hacsak nem nagyon közel van a megálló, szerintem kihagynám most, ha lehetséges. Nem annyira a hideg miatt, de nálunk pl. nagyon durván fúj a szél.
8/8 anonim válasza:
Igen elmegyek. :) Tavaly is elmentem télen holnap is elfogok menni.
Semmi bajunk nem volt belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!