Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mert neznek ram "furan"ha...

Mert neznek ram "furan"ha aztmondom nemakarok gyereket?

Figyelt kérdés
29 eves vagyok,ugyerzem h nekem nembiztos h kell gyerek.volt egy 5 eves kapcsolatom ott sem ereztem azt h en akarok babat.velem van a baj?mikor elmegy utcan is gyerekes anyuka nemerzem h jajjjj,de cuki kiskolyok.
2017. jan. 5. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

mert 90% akar, és 10% nem.

mindenkinek saját dolga

2017. jan. 5. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Ki néz rád furán?
2017. jan. 5. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyedülállóként miért töprengsz azon, hogy kell-e gyerek vagy sem? Pasas, férj nem kell?
2017. jan. 5. 14:41
 4/9 A kérdező kommentje:
2 eve vgyok egyedul.5 evig volt elotte.lehetne parom.de szivem mar egyszer osszetort.
2017. jan. 5. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a te dolgod, nem kellene másokkal foglalkoznod. :)

Én szeretnék babát, de attól függetlenül nem nézen furán vagy ítélek el valakit azért, mert nem akar. Szerintem ez pont olyan, hogy a kutyákat, macskákat se szereti mindenki.

27/N

2017. jan. 5. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Én se akartam soha, a férjem miatt mégis bevállaltam mert el akart miatta hagyni. Akkoriban ő volt a minden, nem tudtam elképzelni nélküle az életem. Hát mostmár nem mondom h megbántam a babát mert akkor hazudnék, de hiba volt ezért szülni vkinek. Ha nem vágysz rá akkor ne szülj és ne törődj más véleményével.
2017. jan. 5. 17:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez osszefughet azzal,h anyum meghalt mikor 18 voltam?franctudja ,latom kozossegi oldalon h volt osztalytarsak mind szultek mar,nem mind ,de vhogy nembiztos h akarok egyaltalan,de ezert meg rosszerzes mert olyan"furan "neznek mikor mondom h "koszonom gyerek nelkul is megvagyok"!utolso valaszolo te hanyevesen szultel?ismertek olyan embert kinek nincs gyereke?
2017. jan. 5. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Neked nem az a problemad, hogy nagyon is szeretnél gyermeket, de nincs kitől? Ha tényleg furcsán neznek rad, akkor lehet, hogy az elutasító, azonnali hárító válaszod miatt, hogy kösz, de jól megvagyok gyermek nélkül. Nekem is volt időszak, mikor egyedül voltam, új ismeretség esetén pl. új kolléga kérdezte, hogy van-e családom, de én akkor azt mondtam, hogy az élet nem úgy hozta eddig, bízom benne, hogy majd lesz. Erre kaptam vagy bátorító szavakat, vagy csak fejbólintást. Igen, ismerek gyermektelen embereket, pl. munkahelyemen, vagy idős szomszédok. Semmi furcsa nincs bennük, vagy nem is tudom miért érdekes ez? Kevesebbnek érzed magad?
2017. jan. 5. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a te magánügyed. Max azért lepődnek meg a legtöbben, mert a többség akar gyereket, és azok vannak kevesebben akik nem szeretnének.

Én sokáig nem akartam egyáltalán, aztán 24 évesen összejöttem a férjemmel, és vele szerettünk volna, viszont kiderült, hogy nekem nem lehet. Illetve nagyon minimális az esélye.

Pár évvel később a férjem is megvizsgáltatta magát, neki kb 5% esélyt mondtak. Szóval jó ideje tudjuk, hogy ha csak valami csoda nem történik, akkor kettesben maradunk. Nem volt könnyű, sok sírás, szomorkodás után, de szép lassan egymást támogatva túlléptünk rajta és élvezzük kettesben az életünket. Mi együtt vagyunk egy család és kész. Ami azt illeti, ennek vannak előnyei is.

Időnként nyaggatnak a gyerek témával, rokon, ismerős, mikor lesz már. 5 év házasság után ez valami elvárás úgy tűnik...De úgy gondoljuk senkinek semmi köze hozzá. Ha rákérdeznek, egyszerűen megmondjuk, hogy nem tervezünk (ami igaz is, hisz kb esélytelen), nekünk jó gyerek nélkül is. Ezen túlmenően senkinek nem fogunk magyarázkodni emiatt. (lesajnáló tekintetek sem kellenek) Majd egyszer megunják azt, hogy kérdezősködjenek a magánéletünkről ami csak ránk tartozik.

Te se foglalkozz vele mint mondanak mások, vagy hogyan néznek rád. Később még meggondolhatod magad, de ha nem, az is a te dolgod, és senkinek nincs joga ítélkezni. Aki megteszi, az is csak azért teszi, mert unja a saját életét, és nincs jobb dolga, mint mások életén csámcsogni. 30/N

2017. jan. 6. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!