Vers leendő apukának a babától?
1. "a baba nevében irok az apukának egy verset :)" bocs hogy ebből mindenki azt szűrte le,hogy Te ìrod a verset...
2. "Vers a leendő apukànak a babàtól?" ez pedig a kérdésed...
Tanulj meg kérdezni és az utàn oszd itt az észt. Ha vmire nem vagyok kivàncsi akkor nem kérdezem meg,ez ilyen egyszerű.
Kérdező, olvasd vissza, nem azt írtad. A baba nevében írsz te magad verset, ezt írtad. Egyébként akkor meg mi a kérdés?
"Válaszolók, írnátok nekem egy verset a baba nevében az apukájának?" Ha ezt akarod, ezt kell írni. Vagy vegyél egyet.
Nekem sem tetszik, szerintem túlzás, de ha neked bejön, akkor oldd meg.
Kicsit éretlennek tűnsz, màr ne is haragudj. Először is nem vagy képes normálisan feltenni egy hót egyszerű kérdést. Másodszor pedig kitalálsz egy ilyen marhaságot, hogy egy magzat nevében akarsz verset apukának. Ez mi, könyörgöm? Iszonyú kínos.
De ami a legszebb a sztoriban, hogy ha màr mindenképp ez a lelked vágya és életed ötlete, akkor hogy lehetsz olyan gáz, hogy nem te írod meg?
Kész vagyok....
Drága Apa!
Szeretettel gondolok rád,
Mert jó helyre ment a spermád!
Írta: Magzat
Hull a hó és hózik zik-zik
Anyu gyakorizik zik-zik
Ily módon kért meg engem, hogy a gyerek nevében
Írjak egy verset, mielőtt az óra ejfélt üt
Hogy a gipsz megkötött!
Köszönöm a figyelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!