Anyukák ti hogy bírjátok otthon?
én nagyon szerettem a munkámat, mégis 3 gyereket akarok szülni egymás után, hogy minél többet ülhessek itthon. Végre van időm a házra, a páromra, a családra, és nem utolsó sorban a gyermeknevelésre. Még csak 3 hónapos a kisfiam. Úgy érzem, ahogy az előttem szóló írta: lesz még időm egy életen át dolgozni. Az embernek nem a munkája, hanem a családja a legfontosabb a világon. Úgy érzem, etz a semmittevést (mármint munka nélküliséget) el tudnám viselni hosszú éveken át. Sajnos így sem unatkozok, egyetemre járok, végre van időm olyasmiket főzni, amiket eddig soha, a ház körül is rendet kell tartsak, mert sajnos a párom elég trehány. Nekem ugyan nincs zabszem a fenekemben, nem fogok visszarohanni dolgozni.
Lehet, hogy 2 év múlva már máshogy fogom látni a dolgokat...
én tudom, miről beszélsz, én is ezt érzem. hogy nincs más társaságom, mint egy másfél éves, akinek én törlöm ki a fenekét. a játszótér egy vicc, nincs egy épkézláb ember, akivel beszélgetni lehetne, meg úgy nem is lehet, hogy fél szemed a gyereken, a hintától ordítod oda a mondanivalódat a csúszdához... plusz én is folyton pörögtem a munkában, tanultam sokat, bezsélek nyelveket és nem használom ki. hiányzik a sikerélmény, mert nekem az nem az hogy jól sikerült a főzelék...
plusz a párom válláról levenné a terhet, ha nem csak ő keresne pénzt.
a fiam most kezdet a bölcsit és megyek vissza dolgozni 5 órában. igyekszem nem elkeseredni meg nem érezni bűntudatot. ő jó helyen lesz, vigyáznak rá, szereti, én meg újra fontosnak érezhetem magam. te se érezz bűntudatot, add be a gyereket nyugodtan az oviba és keress munkát. inkább legyek vele 4 órát de azt maximálisan csak rá figyelve, mint egész nap kínozzuk egymást és veszekedjünk, mert én hisztis vagyok, meg unott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!