Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottatok arról, hogy az új...

Hallottatok arról, hogy az új kormány január 1-jétől vissza szeretné állítani a régi családtámogatási rendszert?

Figyelt kérdés

Szerintetek visszamenőleg is meg fogja adni az anyukáknak a 3 évet? Mert elég igazságtalan lenne, ha az április 30. és december 31. között szülő kismamák csak 2 évet kapnának, a január 1-je után szülők pedig ismét 3 évet.

Én júliusban szülök.

2010. máj. 4. 07:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos fizetunk, sot, kocsira is. Ezen kivul aramot, vizet, gazt, telefont, netet, szemetdijat, mindent, amit lehet.

Es nincs nagy jovedelmunk sajnos.

2010. máj. 4. 19:33
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

A lepontozasbol arra kovetkeztetek, hogy meg elmeleti sikon sem latjak at sokan azt, hogy mirol beszelek.

Attol felek, hogy a kovetkezo generacio (a mi babaink, gyermekeink) epp a jelenlegiek (tehat a sajat szuleik) rovidtavu onzosege miatt fognak epp annyit panaszkodni es szenvedni a honap vegen, ahogyan most mi tesszuk.

Jo lesz az?

2010. máj. 5. 06:42
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

Én értelek, és egyet is értek. Biztosan engem is le fognak pontozni, de azért valamibe mindenki belegondolhatna: most küszködünk, szenvedünk a talponmaradásért. Ha maradnak a megszorítások, legalább néhány évig, akkor a jelenleg béka s.gge alatt lévő gazdaság kicsit feleszmélhet, és megindulhatnak olyan folyamatok, amelyek lehetővé teszik, hogy helyreálljon a rend, s a bérből és fizetésből élők ne szenvedjenek forintokért, amikből semmire nem futja. Mi is küszködünk, és spórolunk, ahol tudunk, és még így is neccesen alakulnak a hóvégék, vannak számlák, amiket tolunk magunk előtt, de én tudom, hogy ha most adnak kicsivel többet, akkor 5 év múlva nem ennyire fogunk küszködni, hanem egész egyszerűen tönkremegyünk, nincstelenné válunk. A megszorításoknak a mostani volt az utolsó pillanat, így van remény, hogy a gyerekeink normális gazdasági helyzetben éljenek.

Tudom, hogy sz.r, nekem is az, de ha hosszú távon nézzük, csak előnye lehet a megvonásnak, míg a visszaállításnak csak hátránya, kétszer ennyi, mint most.

Hiába szidunk politikust, pártot, hatalmon lévőt, leköszönőt, attól, hogy tudjuk, tönkretették az országot, még nem lesz a gazdaság jobb helyzetben. Sajnos ez a helyzet, de próbáljatok ti is reménykedni abban, hogy a megszorításoknak meg lesz a hosszútávú eredménye. Hiszen csak ez a fontos most.

2010. máj. 5. 08:20
 14/14 anonim ***** válasza:
73%
Kedves utolsók! És ti tényleg azt hiszitek, hogyha tőlünk minnél többet levonnak, elvesznek, akkor majd később jobb lesz???!! Megmondjem kinek lesz ettől több meg jobb?? Hát mindig az aktuális kormány tagjainak, ugyanis ha nem vennétek észre szétlopják az országot!!! A nép már évek óta nélkülöz, meg szív és közben minden pusztul le(ovi, iskola ,kórházak, utak stb) A politikusok meg gazdagodnak szigetekkel, villákkal stb! Nyíljon már ki a szemetek, vagy tényleg ennyire naívak vagytok?
2010. máj. 5. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!