Akinek spirálja van, használ tampont?
Figyelt kérdés
Nekem azt monda a dokim,hogy ne tampont használjak... Most komolyan nem lehet!?2010. máj. 3. 21:33
1/9 anonim válasza:
ekkora baromságot egy doki hogy mondhat????:D
nekem egy évtizedig spirálom volt, s mellette tampont használtam. remek a nőgyógyászom, az egyik legjobb a városban, soha nem mondott ekkora sületlenséget!:D
2/9 anonim válasza:
Nekem is spirálom van,és használok tampont.hülyeség hogy nem lehet...
(Zsoka)
3/9 anonim válasza:
A nőgyógyászok nem tampon pártiak,mert a bacik fertőzések közelebb,beljebb juthatnak a szervekhez.De ez a spirállal nincs összefüggésben!
5/9 Vilcsianyuja válasza:
lehet, hogy a nőgyógyászod jobban ismeri a kórtörténeted, pl. hajlamos vagy-e a fertőzésekre stb. valószínűleg volt oka rá, hogy ilyet mondjon. meg kellene kérdezned, hogy miért mondta, mert sokszor elfelejtik normálisan tájékoztatni a beteget, azt hiszik, úgyse értené a miértet... én is voltam sokszor így persze, hogy mondta az orvos, mit és mit ne tegyek, aztán otthon kezdtem el rajt gondolkodni, hogy miért is mondta... hívd fel és kérdezd meg.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Azt mondta azért ne használjak tampont,mert hosszabbra hagyta a jelzőszálat és a tamponnal elmozdulhat a helyéről... De én hülyét kapok ha nem használhatok tampont,olyan kényelmetlen így... :(
2010. máj. 6. 18:14
7/9 anonim válasza:
Az első szülésem után 6 évig volt fent spirál, akkor is tampont használtam, egyébként azt használok vagy 20 éve.
8/9 Vilcsianyuja válasza:
14:37 vagyok. hát akkor asszem lesz még egy köröd, hogy vágja már rövidebbre a jelzőszálat (már ha ez utólag lehetséges), mert te bizony tampont használsz, és nem azért rakattad fel a spirált, hogy betétezhess. és megkérdezhette volna, mit használsz, mielőtt úgy dönt, hogy hosszabbra hagyja.
9/9 A kérdező kommentje:
Az a vicc,hogy közbe kérdeztem,de csak akkor válaszolta,hogy ne használjak tampont,mikor már befejezte... Na mindegy,úgyis kell kontrollra menni,majd akkor levágatok belőle... :)
Köszi a válaszokat! :)
2010. máj. 7. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!