Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek spirálja van, használ...

Akinek spirálja van, használ tampont?

Figyelt kérdés
Nekem azt monda a dokim,hogy ne tampont használjak... Most komolyan nem lehet!?
2010. máj. 3. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

ekkora baromságot egy doki hogy mondhat????:D

nekem egy évtizedig spirálom volt, s mellette tampont használtam. remek a nőgyógyászom, az egyik legjobb a városban, soha nem mondott ekkora sületlenséget!:D

2010. máj. 3. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is spirálom van,és használok tampont.hülyeség hogy nem lehet...

(Zsoka)

2010. máj. 6. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyászok nem tampon pártiak,mert a bacik fertőzések közelebb,beljebb juthatnak a szervekhez.De ez a spirállal nincs összefüggésben!
2010. máj. 6. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy használok!
2010. máj. 6. 14:32
 5/9 Vilcsianyuja ***** válasza:
lehet, hogy a nőgyógyászod jobban ismeri a kórtörténeted, pl. hajlamos vagy-e a fertőzésekre stb. valószínűleg volt oka rá, hogy ilyet mondjon. meg kellene kérdezned, hogy miért mondta, mert sokszor elfelejtik normálisan tájékoztatni a beteget, azt hiszik, úgyse értené a miértet... én is voltam sokszor így persze, hogy mondta az orvos, mit és mit ne tegyek, aztán otthon kezdtem el rajt gondolkodni, hogy miért is mondta... hívd fel és kérdezd meg.
2010. máj. 6. 14:37
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Azt mondta azért ne használjak tampont,mert hosszabbra hagyta a jelzőszálat és a tamponnal elmozdulhat a helyéről... De én hülyét kapok ha nem használhatok tampont,olyan kényelmetlen így... :(

2010. máj. 6. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első szülésem után 6 évig volt fent spirál, akkor is tampont használtam, egyébként azt használok vagy 20 éve.
2010. máj. 6. 22:57
 8/9 Vilcsianyuja ***** válasza:
14:37 vagyok. hát akkor asszem lesz még egy köröd, hogy vágja már rövidebbre a jelzőszálat (már ha ez utólag lehetséges), mert te bizony tampont használsz, és nem azért rakattad fel a spirált, hogy betétezhess. és megkérdezhette volna, mit használsz, mielőtt úgy dönt, hogy hosszabbra hagyja.
2010. máj. 6. 23:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Az a vicc,hogy közbe kérdeztem,de csak akkor válaszolta,hogy ne használjak tampont,mikor már befejezte... Na mindegy,úgyis kell kontrollra menni,majd akkor levágatok belőle... :)

Köszi a válaszokat! :)

2010. máj. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!