Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Szóval busszal szoktunk közlekedni és eljöttünk anyukámékhoz, úgy volt, hogy hazavisznek, van gyerekülés. 5 személyes autóról van szó összesen 5 embernek. Közben lett egy hatodik ember, a hazautazás úgy nézne ki, ahogy a kisebbség szokott, gyerek valaki ölében. Van busz, 30 perces út 2x 5 perces sétával. Én persze azt mondtam inkább buszoznánk de még én vagyok a hülye ezért meg nem nézem szegény gyereket, hogy kivinném a hidegbe.

Egyébként 5 személyes csak hivatalosan, annyinak nem kényelmes már, szerintem csak 4-nek.

Tényleg én látom rosszul? Egyszerűen nem tudom elhinni.

2016. dec. 26. 16:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Tudom, hogy gyerekülés meg ilyenek, de a buszon, hogy utazik? Ott nem valaki ölében ül?

Egyébként taxiban vagy nyaraláskor a kisbuszban is siman az ölemben ült vagy mellettem és nem csak fél órás úton.

Felvilágosítabam egyébkent a kötekedőt, hogy a bírságot ő fizeti, ahhoz mit szólna..

2016. dec. 27. 10:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Tömegközlekedésben nem előírás a gyerekülés, azért ül ölben. Autóban kell.
2016. dec. 27. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!