Hogy reagálnál - ha egyáltalán érdemes?
A nagyszülők megkérdezték, hogy mit vegyenek a gyereknek karácsonyra, én megmondtam (nem az árával volt probléma), de lefitymálták, hogy az butaság, ők olyat nem vesznek. Ennek nagyon örült volna a kicsi.
Persze vettek helyette mást.
A gyerekeim általában mindennek örülnek, de ez egyáltalán nem a kicsi korának való (rég kinőtte), így tudom, hogy nem fogja használni.
A szülinapjával ugyanígy jártunk. (És már régebben is néhányszor a nagyobbikkal.)
Szinte ugyanez tortent nalunk is!
Anyosom kerdezte h mit vegyen a lanyunk szulinapjara.
Felsoroltam neki vagy 5 fele dolgot, kulonbozo arfekvesben, hogy ne az legyen h esetleg csak draga ajandekot ajanlgatok.
Erre! Olyan dolgokat vett, aminek koze nem volt ahhoz amit ajanlottam. Raadasul nem az eletkoranak megfelelő, inkabb hasznos holmik. De konyorgom, egy pici gyerkoc a szulinapjara nem hasznos holmira vagyik. Pffff
En annyit tettem, h jol kipuffogtam magam a paromnak, aztan tultettem magam rajta.
Szerintem nincs ertelme tovabb foglalkozni a dologgal. Valoszinu tobbet se az anyosom se a Te rokonod nem fog tanacsot kerni. Vagy ha igen, ugy en biztos nem fogok tippet adni neki.
Mi baj a hasznos holmival ?
Az en gyerekeim imadjak ha ruhat sulis cuccot kapnak
Zoknit bugyit szoknyat pulcsit polot ceriat festeket szinezot stb... A kicsilanyom 2 napja csak a altalam varrt szoknyat hajlando felvenni :-)
Kerdezo
Megkoszonnem majd eladnam a neten
Az arabol meg vennek a gyereknek mast :-)
Ha kerdezik elmondom h miert ...
Ha teszem azt etetoszek akkor.miert ne
"nagylany" mar velu k ehet :-)
Nyugi nalu k is kapnak jatekot miazmast :-)
De a kedvenc mesehosos polot vagy bugyit/ haloinget semmi nem mulja felul mert az egesz nap rajta.lehet :-)
Köszi a válaszokat.
A nagy már örülne a "hasznos" holminak is (ha tényleg szíve vágya egy olyan póló, pulcsi, de jellemzően véletlenül sem azt kap), de a kicsi még nem tud örülni egy harisnyának vagy zokninak.
De nem is ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy így belőlem is bolondot csináltak már nem először. Na meg mivel tényleg szíve vágya volt, vagy épp én hasznos, jó dolognak tartom, úgyanúgy megvettük mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!