Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy reagálnál - ha egyáltalán...

Hogy reagálnál - ha egyáltalán érdemes?

Figyelt kérdés

A nagyszülők megkérdezték, hogy mit vegyenek a gyereknek karácsonyra, én megmondtam (nem az árával volt probléma), de lefitymálták, hogy az butaság, ők olyat nem vesznek. Ennek nagyon örült volna a kicsi.

Persze vettek helyette mást.

A gyerekeim általában mindennek örülnek, de ez egyáltalán nem a kicsi korának való (rég kinőtte), így tudom, hogy nem fogja használni.

A szülinapjával ugyanígy jártunk. (És már régebben is néhányszor a nagyobbikkal.)

2016. dec. 25. 21:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha legközelebb kérdezik, kérdezd meg, hogy miért kérdezik, ha úgyis mindig figyelmen kívül hagyják, amit mondasz. A kacatokat meg kukázd!
2016. dec. 25. 21:34
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Legközelebb ne egy konkrét dolgot mondj, hanem adj két-három ötletet, annyiból remélhetőleg lesz nekik is tetsző ötlet.
2016. dec. 25. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Mit mondtál és mit vettek?
2016. dec. 25. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Szinte ugyanez tortent nalunk is!

Anyosom kerdezte h mit vegyen a lanyunk szulinapjara.

Felsoroltam neki vagy 5 fele dolgot, kulonbozo arfekvesben, hogy ne az legyen h esetleg csak draga ajandekot ajanlgatok.

Erre! Olyan dolgokat vett, aminek koze nem volt ahhoz amit ajanlottam. Raadasul nem az eletkoranak megfelelő, inkabb hasznos holmik. De konyorgom, egy pici gyerkoc a szulinapjara nem hasznos holmira vagyik. Pffff

En annyit tettem, h jol kipuffogtam magam a paromnak, aztan tultettem magam rajta.

Szerintem nincs ertelme tovabb foglalkozni a dologgal. Valoszinu tobbet se az anyosom se a Te rokonod nem fog tanacsot kerni. Vagy ha igen, ugy en biztos nem fogok tippet adni neki.

2016. dec. 25. 22:02
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Engem nem érdekelne és nem is foglalkoznék vele. Nem játszik vele a gyerek és kész, kit érdekel.
2016. dec. 25. 23:33
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Megvenném azt aminek tudom hogy örülne a gyerekem és ha a nagyszülők megkérdeznék mit vegyenek, azt mondanám amit akarnak! Ennyi idős emberek már nem fognak megváltozni, fölösleges acsarkodni velük, nekünk kell hozzájuk alkalmazkodni elvégre csak egy darab játékról van szó.
2016. dec. 26. 07:29
 7/12 anonim ***** válasza:
30%

Mi baj a hasznos holmival ?

Az en gyerekeim imadjak ha ruhat sulis cuccot kapnak

Zoknit bugyit szoknyat pulcsit polot ceriat festeket szinezot stb... A kicsilanyom 2 napja csak a altalam varrt szoknyat hajlando felvenni :-)

Kerdezo

Megkoszonnem majd eladnam a neten

Az arabol meg vennek a gyereknek mast :-)

Ha kerdezik elmondom h miert ...

2016. dec. 26. 08:44
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
Hogy mi a baj a hasznos holmival? Vegulis semmi, de mondjuk a Te gyerkocod orulne egy szeknek? Mint szulinapi ajandek??? Raadasul az elso szulinapjara?
2016. dec. 26. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:
52%

Ha teszem azt etetoszek akkor.miert ne

"nagylany" mar velu k ehet :-)

Nyugi nalu k is kapnak jatekot miazmast :-)

De a kedvenc mesehosos polot vagy bugyit/ haloinget semmi nem mulja felul mert az egesz nap rajta.lehet :-)

2016. dec. 27. 16:32
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A nagy már örülne a "hasznos" holminak is (ha tényleg szíve vágya egy olyan póló, pulcsi, de jellemzően véletlenül sem azt kap), de a kicsi még nem tud örülni egy harisnyának vagy zokninak.

De nem is ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy így belőlem is bolondot csináltak már nem először. Na meg mivel tényleg szíve vágya volt, vagy épp én hasznos, jó dolognak tartom, úgyanúgy megvettük mi.

2016. dec. 27. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!