Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dm-ben össze lehet vonni...

Dm-ben össze lehet vonni kedvezményeket? És milyen a babylove pelus?

Figyelt kérdés

Tehát arra gondolok, hogy van egy kuponom, ami ad 300Ft kedvezményt a pelusból, de tudok nyomtatni ilyen joker-termék kupont, ami ad még 25%-ot egy termékből. Akkor a kettőt lehet-e együtt használni?

A másik pedig, hogy a pampersből kifolyik a pisi, a férjem vett rossmannos pelust az bevált,akkor szerintetek a dmes is jó lesz?(utálok a rossmannban vásárolni és a dmben van kedvezményem.)

2010. máj. 3. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:

1 termékre 2 kedvezményt nem vehetsz igénybe, de úgy igen, hogy pl. 1 termékből lejön mondjuk 300Ft, és a végösszegből még 10%. Tehát 1 termékre 2t nem, de egy vásárlás alatt 2t igen. Remélem érthetően írtam le.

A 2es pampersből nekünk is kifoly a pisi, akkor DMest használtam. Nekünk bevált. Rossmannost nem tudom milyen, én sem szeretem a rossmannt.

Viszont a 3masnál már visszaváltottam a pampersre, mert árban ugyan ott volt (4db-bal volt kevesebb a pampersben), és azóta egyszer sem volt baleset. Már a 4est használjuk.

2010. máj. 3. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi dm-es pelust használunk kisfiam születése óta és nagyon jó.soha nem folyt még ki belőle semmi és nem is drága!
2010. máj. 3. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:
nekünk is bevált a dm-es pelus.
2010. máj. 3. 15:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, első megértettem, nagyon pontosan írtad le:)

2010. máj. 3. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!