Orsolya név tetszik?
Figyelt kérdés
Adnátok?2016. dec. 24. 21:33
11/17 anonim válasza:
Semmiképp sem bosszantásodra szánom, de az lett, amire józan meggondolással számítani lehetett. Majdnem pontosan fele igen, fele nem.
Akkor most Féligorsolyának nevezed el őt?
Ha frizurában, öltözetben, meg mindefélében szavazást fogsz kezdeményezni, és figyelembe veszed, akkor elég felemás kinézetű kislányod lesz.
Ha felmerült ez a név és csak ez, annak nyilván oka van. Adjátok neki, és legyetek boldogok! Hidd el, hogyha bármilyen nevet kérdezel, mindig megoszló vélemények lesznek. Akkor nem lesz neve?
Mit gondolsz, az itt elutasítók közül hánynak fogod bemutatni a kislányod? Hányuknak fog ő bemutatkozni? És nem utolsósorban, miket írnának itt az elutasítók neveiről? Vagy a gyermekeiknek adott nevekről?
13/17 anonim válasza:
Nem tetszik, soha nem is tetszett
14/17 anonim válasza:
Annyira csúnya, hogy szerintem gazdag nyelvünk egyik legcsúnyább SZAVA, nem is csak neve!
16/17 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik. A korcsolya szó jut róla eszembe.
17/17 anonim válasza:
Nekem is Orsolya a nevem és eddig mindenki megdicsérte,hogy milyen gyönyörű.Becézve Solyányak hívnak,ami egyedi.De mondjuk ritka már ez a név,rám például illik (külsőre is)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!