Tényleg mennünk kell a albérletből? Terhességhez kapcsolódik ezért írtam ide.
Hát pedig a 3.-at sem szabadott volna bevállalni 36 nm-re.
Nem érzitek kicsinek már a 2 gyerekkel is??? HOgy gondoltátok, hogy elfértek???
Én éltem 35 és 27 nm-es albérletben, de csak a párommal! EL nem tudom képzelni gyerekkel. Most 57 nm-es házban élünk 1 gyerekkel, és pont elég. De majd bővítünk.
SZóval igen, sürgősen keressetek akkora lakást, ami egészségesen élhető 4 gyerekkel!
"Két kicsi van akik el férnek itt,és nem örökre akarunk itt maradni "
Akkor talán nem is volt olyan véletlen a 3. terhesség.
A CSOK 10+10 millió 3 gyerektől jár csak...
Nem kell mennetek. Ugyan a lakasotok nem épp ideális, sehol nincs olyan törvény, vagy előírás, miszerint x főnek y negyzetmeteren kellene élnie. Melegviz, fűtés, villanyaram van, probléma nem lehet.
De nem lenne jobb nagyobb lakást keresni?
embereknél nincs előírás, hogy mennyi nm kell /fő minimum, csirkéknél van.
Nem, nem fogják elvinni a gyerekeidet, mert nincs hova tenni őket, zsúfolásig vannak az otthonok és a nevelőszülők.
Ha a cigányokkal példálózól, és velük hasonlítod magad, akik 8 gyereket szülnek a 40nm-re, arra nincs mit mondjak.
Egy gyejós
En kitennelek, az tuti.
Gondolkodni nehez? Vedekezni szinten?
Mi 42nm-en lakunk a férjemmel, most hogy jön a baba, költözünk 86nm-es házba, nem fogunk itt nyomorogni egy picivel, ketten sem férünk el már rendesen. A védőnő nagyon helyeselt, amikor mondtam neki, hogy költözni fogunk, mert ez pici.
Nem tudom megérteni, hogy hogy lehet 36nm-en élni 2 gyerekkel, de hogy egy ekkora lakásba, ami ráadásul albérlet bevállaltatok még 1-et, ami 2 lett, óriási felelőtlenség.
Szerintem nem fognak tudni semmit csinálni, a c*gányok is így élnek (már bocs), azokkal sem csinálnak semmit.
Felettünk is lakott egy család, 3 gyerekkel a 42 nm-en, 1 szobába, pedig értelmiségiek voltak, állandóan zajongtak, még játszótér sincs a közelünkben (belváros), szerencsére elköltöztek.
Vegyétek fel a 10+10 milliót és építkezzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!