Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is csak 1 havi CSP-t kapott?

Más is csak 1 havi CSP-t kapott?

Figyelt kérdés

Nem zavar h nem utaptak 2 havit,csak fura:)

Mi lehet az oka h csak 1 havit kaptam,tehát h a januárit nem küldték?

2016. dec. 21. 13:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

?????

Mi van????

?????

Te teljesen gyogyi vagy??? Àruld màr el miért utaltak volna 2 havit???(azt az esetet leszàmìtva ha egyben kapod az első 2 havit mert úgy született a gyerek, november végén.)

A januàrit majd februàrban kapod. Nem is értem,higy gondoltad,hogy majd 1,5 hónappal előbb utaljàk.

2016. dec. 21. 13:30
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Hónap elején megkaptad a novemberit, ma meg a decemberit. Mennyit szeretnél még??
2016. dec. 21. 13:31
 3/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,látom neked sem tiszta valami :D

Ma a januárit küldik nem a decemberit. Nem várd januárba a családit mert nem fogsz kapni :D de ugye a kérdésem arra vonatkozott h én nem kaptam meg csak a decemberit de mondjuk nekem pont jó úgy h januárba küldik utánam.

2016. dec. 21. 13:37
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az zavart meg sokakat hogy azt írján mindenhol hogy dec.ben duplán jön a csp, közben meg Kérdező itt csak arról van szó, hogy a DECEMBERIT utalták most dec. végén, így JANUÁRBAN NEM utalnak majd, legközelebb majd csak februárban!
2016. dec. 21. 13:37
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem. A januárit utalták ma. Vagyis tegnap. Ezt mindenhol közlik. Lényegében csak én nem kaptam meg ma?
2016. dec. 21. 13:39
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, te vagy eltájolva!

A decemberit kaptad meg most. Utólag utalnak, nem előre. A mostani kivételes eset, hogy hóközben kapod az adott (december havit), nem pedig január első hetében, mint járna.

Egy MÁK könyvelő

2016. dec. 21. 13:41
 7/16 A kérdező kommentje:
"Az államtitkár elmondta azt is, hogy a januárban esedékes alanyi jogon járó családtámogatások – családi pótlék, gyermekgondozási segély és gyermeknevelési támogatás – kifizetését előrébb hozták, így a családok még karácsony előtt megkapják ezt az összeget."
2016. dec. 21. 13:43
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Te fogalomzavarban élsz. Mindig a múlt havit utalják. Úgyhogy amit te januárinak nevezel, ami január elején lenne esedékes, az a decemberi, és azt küldték most.

A januárit, ami február elején lesz esedékes, azt február elején fogják küldeni. Nem előre kapod, hanem utólag.

s ezért van decemberben "dupla", mert hó elején elküldték a novemberit, és most karácsony előtt a decemberit.

Január elején senki nem fog családit kapni (kivéve a friss igénylők esetleg)

2016. dec. 21. 13:44
 9/16 A kérdező kommentje:
Lényegében akkor nekem január elején utalnak ha ma nem utaltak? (Tegnap)
2016. dec. 21. 13:44
 10/16 anonim ***** válasza:
93%

És?

Januárban lenne ESEDÉKES a decemberre járó csaladtámogatás kifizetése,ezt kapod most. Nem a januárra járót (ami februárban esedékes).

2016. dec. 21. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!