Apasági nyilatkozat?
Az "apuka" aláírta az apaságinyilatkozat,de azóta az anyával nagyon megromlott a kapcsolat,és "apuka" szeret azzal vádaskodni hogy lemond a gyerekről mikor megszületik!
Csak akkor van rá lehetőség hogy lemondjon a gyermekről vagy a várandóság alatt is?
Az anyuka is ezt mondja neki de nem hiszi el...
Várandóság alatt van így az anyukának valami kötelezettsége az apuka fele?
Szia!
Annyi kötelezettsége van,hogy minden szàmlát-saját névre szólót- eltesz,ami a szülési pénz részét képezi.Értem ezalatt kiságy,babakocsi,ruhàzat,orvosi költségek szóval minden ami a babàval kapcsolatos.És ha megszületett a baba bírósàgra bemenni,indítani a pert,szàmlàkat benyújtani szülési pénz címén.
Illetve a gyermektartàs összegének benyújtásànàl is kellenek szàmlák,rezsiről is.
Nyugodtan tovàbbíthatod az üzenetet,és a gyermekről lemondani nem tud.Ha apasági pert akar,szintén bíróság,240 ezer forint plusz perköltség.
Remèlem segítettem!Kitartás!!
Lemond a gyerekről :D jó vicc! Nem tud ;)!
Bíróság-apasági per és fizet mint a katonatiszt!
Ehyáltalán nincs joga lemondani a gyerekéről. És még jobban is jár, ha van apasági nyilatkozat, mert ellenkező esetben a bíróság állapítja meg azt is, és akkor perkálhatja ki a dns teszt árát is meg a perköltséget is.
Jobban teszi, ha nem dobálózik ezzel, mert kellemetlen meglepetések fogják érni.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
akkor minden számlát el fogok tenni.
és szerintettek amikor azt írja hogy le mond a gyerekről azokat meg tartsam? Mert írásba is és szoba is mondja.
úgy értettem a kötelezetséget hogy az orvosi vizsgálatok után írjam neki hogy mi volt vagy sem?
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Akkor így megnyugodtam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!