Kisgyerekesek! Kinek van műfenyője? Miért vettél azt?
Nekünk az van. Kb 1 méteres,az a szebb fajta. Màr fel van dìszìtve a karàcsonyi hangulat miatt.
Mivel csalàdi karàcsonyozàs van a nagyinàl ìgy nem vagyunk itthon karàcsonykor, felesleges lenne egy fàt felàllìtani azért,hogy elutazzunk aztàn a lepotyogott tüskékre érjünk haza.
Ìgy nekünk marad a műfenyő. ( a gyerekeknek ez ìgy elfogadhatóbb is hiszen nem igazi a fa ami itt van,ìgy az sem zavarja meg őket,hogy miért van előbb fànk)
Mi most vettünk egyet.
-Nem kell fára vadászni, ami egyre drágább, és kisebb méretűt, ami formás is, nem nagyon találtunk
-Nem potyog le a tüskéje
-Megyünk mindkét nagyszülőhöz , mivel messze laknak, nem 1 napra, így Karácsonykor keveset vagyunk otthon , sajnos így alig látjuk a fát
-Kicsit sajnáltam mindig a fákat, amik Karácsony után fel vannak halmozva (jó esetben) a kuka mellett
A fenyő illata hiányozni fog... De ésszerűbb megoldás volt műfenyőt venni.
- Takarékosabb hosszú távon.
- Sajnálom a fákat, amiket kivágnak (persze, tisztában vagyok azzal, hogy ezért nevelik őket, és különben nem is lennének, de akkor is)
- Nem szeretnék lepotyogó tüskéket takarítani.
- Már korábban is fel tudjuk állítani, amit a gyerek nagyon élvez.
- A fenyő illatra megoldás pedig egy fenyő illatú gyertya. Nekünk is van és tökéletes.
Sosem vennék igazi fenyőt. Max cserepeset, amit aztán el tudnánk ültetni a kertben (nem tudom, hgy lehet-e ilyet. :)
Egyik ismerős családban van műfenyő, már évek óta.
Kicsi a lakás, ezért Vízkeresztkor mindig leszedik a fát. Arra a "pár napra" meg nem akartak igazi fát venni, főleg, hogy évről évre egyre drágábbak. Annak meg külön örülnek, hogy nem hullanak a tűi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!