Ti milyen képeket osztotok meg a terhességetekről a közösségi oldalakon (pl. Facebook, Instagramm)? Mi a véleményetek a pucér pocakos, illetve uh képekről? Ezek inkább személyes jellegűek, nem?
Semmilyent.
A vége felé felöltözve nagypocakos képek elfogadhatónak tartok.
Sem az UH képet, sem a meztelen pocakos - fehérneműs képeket nem tartom odavalónak.
(Volt ismerősöm, aki 9 hetes UH képet rakott ki!)
Amíg terhes voltam, nem posztoltam olyan képet, vagy bejegyzést, ami azt mutatja/arra utal, hogy kismama vagyok (nem volt teljesen problémamentes babavárás, így duplán nem akartuk, elég volt magunknak izgulni, de persze ez nem azt jelenti, hogy titkoltuk a terhességet, vagy hasonlók, mérhetetlen büszkeséggel és örömmel vártuk, és természetesen akivel élőben találkoztunk, örömmel újságoltuk), aztán ahogy sikerült végigvinni a 9 hónapot, és megszületett a kicsiként, feltettem egy olyan képet, amin össze van vágva egy 32 hetesen készült stúdiófénykép, amin a férjem fogja a pocakomat, és ölel, meg egy olyan kép, ahol ugyanúgy ölel a férjem, csak már a baba az ölemben van. :)
Uh kép nem fér bele, pucérkodós meg sehogy sem, nem csak terhesen nem...
Egy-egy szép kismamafotót szívesen megnézek az ismerőseimnél, de aki pl elmegy stúdiófotózásra (akár terhesen, akár már megszületett a baba) és kitesz 38 kb ugyanolyan képet, az egy kicsit sok nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!