Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha azt éreznét...

Mit csinálnátok ha azt éreznétek, hogy az egyik gyereketeket nem szeretnétek?

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 16:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez érzelmi intelligencia kérdése. Sokan nyomoritják meg a sajàt gyerekük életét ugy hogy nem is tudnak rola.

Ha ilyen primo lennék valszeg nem erdekelne hogy melyik gyerekem hogy van lelkileg

2016. dec. 8. 18:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Tegnap is volt egy ilyen kérdés, csak ott a kérdező leírta, hogy ikrei vannak, de egyikük beteg, ő viszont csak a tökéletest szereti. A fő problémája az volt, hogy a sógornője meg az anyósa már kezdni észrevenni, és nem akarja, hogy megszólják.

Remélem, nem ugyanaz az illető.

2016. dec. 8. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
30%

A magadfajta idióták miért érzik szükségét annak, hogy megosszák a világgal az elborult gondolataikat?

Általában nem arról van szó, hogy jobban szereti az ember egyik vagy másik gyerekét. Egyszerűen csak más személyiséggel élünk, és lehet, hogy egyik gyerek jobban beleillik a szülő "elképzelésébe", mint a másik. Lehet ezt kezelni.

2016. dec. 8. 20:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves 13-as! Roppant módon sajnálom, hogy nem vagy képes elfogadni a véleményem, meg ahogy látom sokan mások sem. Nem azért írtam le, mert rossz a szándékom. Igen, más személyiségek, de ez is lehet egy oka annak, hogy jobban szereti az egyik gyermekét, mint a másikat. Lehet, hogy most nagyon durva lesz ezt bevallani, de pszichológusnak készülök, és az ottani tanulmányaim alapján ez nagyon is releváns dolog, sőt! Rengeteg tárgyam ezt a témát boncolgatja. Nem kell elhinni, de nem én találtam ki. Bocsásson meg a világ érte. Vagy azért, amiért ezt szűrtem le, elég világosan a tanulmányaimból. Vagy vessen bárki egy pillantást A nővérem húga c. filmre. Ne mondja nekem senki, hogy annak nincs köze az általam megfogalmazott gondolatokhoz.Tényleg nem kell elfogadni, a pszichológiában sem kell hinni, de én hiszek benne. Nem az én problémám, ha más nem foglalkozik ezzel. Az vesse rám az utolsó követ, aki képes bebizonyítani, hogy ostobaságokat hordtam össze. Amíg nem megy, addig nem érdekel senki véleménye. :P Bocs.
2016. dec. 9. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!