Mennyi gyedet fogok kapni?
Figyelt kérdés
Csak tájékoztató jelleggel érdeklődöm.
Már teljesen tanácstalan vagyok ahogy olvasom a válaszokat. Azt tudom, hogy a max. összesg 96 600 Ft. Én meg is kapom majd a max összeget, mert 200 000 Ft a bruttóm. Viszont valaki azt írta, hogy ha átlépi az adósávot (azt hiszem 1.5 millió Ft-nál több az éves bruttója) akkor már 38% adót vonnak a max. gyedből?
Ha ez igaz akkor az egy nagy szemétség!! Ha már megállapítanak egy max. összeget akkor ne már az éves fizut vegyék alapul és az után kelljen adóznom. Nem igazán értem az összefüggést. Akkor most max. összeg vagy a bruttó fizu, nem??
2008. okt. 6. 19:25
1/1 anonim válasza:
Szerintem a max. összeg, de ez csak tipp. Remélem valaki konkrétan is tudja. Kérdezd meg a könyvelés, adózás témánál, hátha ott hamarabb, és pontosabb választ kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!