Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A terhességen kívűl mi okozhat...

A terhességen kívűl mi okozhatja még a menzesz elmaradását?

Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Menopauza, hormonzavar, szoptatás.
2016. dec. 5. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer kimaradt. 3 hét késés és egy halom negatív teszt után orvoshoz mentem. Nem talált semmi kórosat, mondta, hogy jó eséllyel egyszerűen "elbambult" a soros petefészkem. Felvetette, hogy ha egy héten belül nem jön meg, akkor gyógyszeresen megindítja. Nem volt rá szükség, mert másnap spontán megjött.

Tehát nálam egyszerű "üzemzavar" volt csak, következmény nélkül. Pár évvel később a teherbeeséssel sem volt gondom.

2016. dec. 5. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
hormonzavar, rák
2016. dec. 5. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanúgy jártam, mint a 2. válaszoló! 3 hét késés, egy halom negatív teszt, a doki szerint ennyi még belefér. Ez most volt, remélem, nem lesz folytatása.

Ha már több mint 2 hete késik, akkor a biztonság kedvéért menj el orvoshoz, de azért ennyitől még nem kell rákot diagnosztizálni.

2016. dec. 5. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy nem nőgyógyászati beavatkozás miatt maradt ki, több, mint 1 hónapot. Egyetlen doki sem lepődött meg rajta, a stressztől is kimaradhat akár. Nekem csak ebben az egy esetben maradt ki, 20 éve pontos ciklusom van.
2016. dec. 5. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Hirtelen hízás, fogyás. Hormonzavar. Stressz. Egyéb betegség (pl. rák). Klimax. Szoptatás.
2016. dec. 5. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem ciszta miatt maradt ki és volt negatív a terhességi teszt. Köv. hónapra felszívódott és rendesen meg is jött.
2016. dec. 5. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem 20 éve pontosan megjön, egyetlen egyszer maradt ki, amikor elég messzire külföldre költöztem.
2016. dec. 5. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!