Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idősen volt először...

Mennyi idősen volt először fogorvosnál a gyereketek?

Figyelt kérdés

3 éves a lányom, a napokban mennek az ovis csoporttal, nekem ez fura! Persze jó ha megnézik hogy épek-e a fogaik, de ilyen kicsiket szülő nélkül elvinni és ott bármit csinálni nekem nem tetszik!

Megpróbálom még előtte elvinni őt az enyémhez hogy ne legyem neki új a dolog és ha bármit csinálni kell ott legyek vele

2016. nov. 30. 15:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolában volt ilyen először.

Egyébként úgy általában semmi értelmes sincs, olyan felszínesen futószalagon nézik meg a gyerekeket, hogy nem igazán van értelme.

2016. nov. 30. 16:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk az óvoda körzetes fogorvosa kijön az oviba félévente és megnézi a gyerekek fogát. Nem csinál semmit, akinél gondot lát, annak hagy egy papírt, hogy melyik foga rossz a gyereknek, kérjen időpontot a szülő és vigye el hozzá. Ennyi. Ezt minden csoportnak, a 3 éves kiscsoportosoknak is.
2016. nov. 30. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:
MI baja lenne attól, hogy belenéznek a szájába? Mást úgysem csinálnak vele, csak szűrővizsgálatot végeznek, aztán viszi neked majd a papírt, ha találtak valamit. Ezért tök felesleges előre elvinned fogorvoshoz. Az enyémnek is nézték a fogait ovis korától kezdve, igaz, náluk oda ment az oviba a fogorvos, nem vitték őket, de minden évben volt fogászati szűrés. Én a saját dokinkhoz ötévesen vittem először, de csak mert nekem kellett menni, és gondoltam, nézzen be a gyerek szájába is akkor már.
2016. nov. 30. 17:43
 14/14 A kérdező kommentje:

Hétfőn úgyis megyek mert tegnap letört a fogamból egy darab, rákérdeztem hogy vihetem-e őt is. Régi családi barát a fogorvosom, a szüleim engem is mindig hozzá vittek ha valami gond volt, a legelső alkalom jó emlék maradt és azóta sem félek a fogászati kezelésektől pedig sajnos elég rosszak a fogaim :(

Az körzeti orvos nem a legjobb, ráadásul a rendelője is egy sötét lyuk közepén a reflektoros székkel... Még a hideg is kiráz ha visszagondolok arra mikor az osztállyal mentünk...

Az óvónő mondta hogy majd mindenkivel bemegy, nem mondta hogy semmit nem csinálnak majd

2016. nov. 30. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!