Két alacsony (160 cm,155 cm) embernek mennyi az esélye, hogy magas gyereke születik?
Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 15:03
1/8 anonim válasza:
Szülei is 160 cm alattiak, akkor nagy esély hogy gyereke is alacsony lesz.
PL: ismerek ahol nagy szülök alacsonyak, gyerekei is alacsonyak, unokájuk is alacsonyak.
2/8 anonim válasza:
Nagyszülők esetleg dédszülők magassága mérvadó lehet még.
Legalábbis apukám szülei alacsonyabbak, a bátyja is alacsony, de apukám a nagypapájára ütött és 187 centi lett.
4/8 anonim válasza:
Ha volt a családban normál vagy nagy magasságú ember akkor lehet nagy. Volt párom szülei is ilyen nagyon alacsonyak voltak, volt párom meg 195 cm, mert az egyik nagyapjára ütött.
5/8 anonim válasza:
Nekem a szüleim alacsonyak a nagyszülők is kivéve egyik nagypapa ő viszont átlagon felüli magasságú volt, a bátyám magas lett, én alacsony két fiam magasak a kislányunk a korához képest kicsi.
7/8 anonim válasza:
Mennyiségi jelleg a magasság öröklődés szempontjából. Van rá esély, hogy valamivel magasabb lesz a gyerek, de hatalmas méretbeli különbség a szülőkhöz képest igen csekély valószínűséggel jöhet szóba.
8/8 anonim válasza:
Nálunk az anyai nagyim 150 centi, a másik 3 nagyszülőm olyan 165-180 közötti, anyukám 164 cm, apu 185, én meg nő létemre 183 centis lettem! :) Majdhogynem mindenkit túlnőttem! :D De én a helyetekben nem számítanék 165 centisnél magasabb gyerekre! :) De nem baj az, ha a nők alacsonyabbak, én például mindig kicsi, aranyos, 165-170 centis akartam lenni! Viszont a férfiak nálam 195-nél kezdődnek, a 180-195 közöttieknek nagyon varázslatosnak kell lenniük, hogy bármit kezdjek velük, a 180 alattiak pedig a chihuahua kategória! :) De nyilván ez azért van, mert engem nagyon zavar, ha a férfi alacsonyabb nálam, szóval, ha én alacsonyabb lennék, akkor a kategóriák is változnának! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!