Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekkórház elfogadja a...

Gyerekkórház elfogadja a plüssöket?

Figyelt kérdés
24éves vagyok és szeretném a plüsseim odaadni a szegedi kórháznak. Nem koszosak, csak van egy pár ami retro. Kb 50-70db-ról lenne szó, de újra mosni nincs lehetőségem. Beveszik így a plüssöket? Tényleg azt szeretném ha a gyerekeké lenne és nem tünne el közben. Adnátok tanácsokat?
2016. nov. 22. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Hogy érted, hogy nincs lehetőséged kimosni? Csak berakod a mosógépbe egy rövid programra, aztán egy éjszaka alatt megszáradnak.
2016. nov. 22. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó:és igazából,az pont sz-a-r-t se ér.Ha csírátlanítani akarja,először kimossa,majd legalább 72 órára -18 fokos fagyasztóba teszi.A sima mosástól valamelyest tiszta lesz,de bizonyos kritériumoknak nem fog megfelelni.
2016. nov. 22. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:
38%
Hidd el, van olyan gyerek aki meg jatekot sem latott eleteben, annak teljesen mindegy, hogy a plussoket elotte a hutoszekrenyben csiratlanitottak -e vagy nem ...
2016. nov. 22. 22:48
 14/14 anonim ***** válasza:
83%
Ebben igazad van.Én a kórházi ajándékozásra értettem.
2016. nov. 22. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!