Mit gondoltok a "Cinka" névről?
Figyelt kérdés
Párommal eldöntöttünk, hogy még egy gyereket fogunk vállalni, egy vicc miatt elkezdtünk a még csak tervezett gyerekünkre a Cinka lánynévvel utalni egymás, és a másik gyerekünk előtt. Már olyan sokat emlegettük így, hogy ha valóban lány lenne majd, akkor furcsa lenne áttérni egy másik névre, de kicsit aggódom, hogy mennyire lepi meg ez a név az embereket. Mit gondoltok? (Amúgy ez egy már engedélyezett, létező utónév.)2016. nov. 19. 10:34
11/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de az első reakcióm: "Hahahahaha". :(
Szerintem ne adjátok a gyereknek ezt a nevet, ha nem akartok kicseszni vele.
Amúgy:
Cinka: régi magyar női név
12/17 anonim válasza:
Becenévnek meg lehet tartani (érted, mint pl Bogyó, vagy Mackó vagy ilyesmi), de ne anyakönyveztessétek Cinkának sztem.
Amúgy engem hívtak a rokonságban Cinka Pannának, echte úgy néztem ki, mint egy cigánygyerek.
14/17 anonim válasza:
Hát érdekes, meglepett, de szerintem nem olyan gáz.
Nekem a Csinszka jutott eszembe róla. Az is anyakönyvezhető egyébként.
15/17 anonim válasza:
Egyik ismerősöm Cecília, őt becézik Cinkának.
Becenévnek szerintem tökéletes, de egyébként elég komolytalan...
16/17 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy nem név, hanem becenév. Cinka Pannáról nem is szólva.
17/17 anonim válasza:
Én kimondottan rühellem az ilyen egyénieskedő, "nekem-van-a-világon-a-legkülönlegesebb-gyerekem" neveket, de engem ez nagyon eltalált. Nagyon menő név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!