Nikoletta, Henrietta nevek?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok a kettő közül?
Melyik tetszik jobban?
2016. nov. 18. 11:51
11/14 anonim válasza:
Jaj, nagyon gagyi mindkettő, de ha nagyon választani kell, akkor a Henrietta.
12/14 anonim válasza:
Na úgy látom az egyik előttem szólónak igaza volt: megjöttek a prolik és a szüleik, akikkel Dunát lehet rekeszteni és mindenkit leszavaznak. Egy tipp: az a piros kezecske nem a nemtetszés kifejezésére szolgál, hanem a válasz HASZNOSSÁGÁNAK értékelésére. Ha az előző válaszom helyett a rakott krumpli receptjét írtam volna, akkor jogos lenne a leszavazás, de így... Az említett neveket preferálók visszaigazolják az összes sztereotípiát. Nézzetek inkább magatokba, nem véletlenek az előítéletek.
13/14 anonim válasza:
Kicsit régi kérdés, de azért írok.
Nikolett a lányom neve. 9 év alatt sehol nem volt még egy Niki, sem bölcsiben, sem oviban, sem az előző sulinkban, sem a mostaniban.
Ellenben Dorottyából 3, Jázminból 2, Csengéből szintén. Szóval a tucatnévvel vitatkoznék :)
De nekem mindenképpen csak Nikolett, naptárban is szeptember 10-én az van bent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!