Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek baj, ha marad még...

Szerintetek baj, ha marad még egy évet?

Figyelt kérdés

A lányom márciusban lesz 7 éves.

Szeptemberben kezdhetné a sulit,de ő még maradni akar,mert a barátnői is maradnak illetve az óvónőket is kedveli.

Én se bánnám,ha maradna mivel a leendő ofője nem túl szimpatikus.

Ha maradna,akkor elsősként töltené be a 8-at.

Szerintetek baj,ha maradna még az oviban vagy inkább kezdje el a sulit?

(A többi gyerek érdeke annyira nem érdekel,főként a lányomé)

2016. nov. 16. 19:11
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Az egyik ismerősünk fiának az osztályában (7-es) is van hogy nagy a korkülönbség két gyerek között

legfiatalabb:2004.március 3.

legidősebb:2002.december 5.

Úgy néz ki,hogy sikerült kérvényezni az igazgatónál hogy a rossz tanár helyett más legyen az osztályfőnök

A barátnői közül pedig ugyan kicsi rá az esély,de lehet egy másik lány is megy a kinézett suliba

2016. nov. 17. 17:14
 32/39 anonim ***** válasza:
52%
Te aztán csak egyet hajtassz,nem számít ki mit ír. .
2016. nov. 18. 07:07
 33/39 anonim ***** válasza:
53%
Tök hihető, hogy eddig azt sem tudtad, hogy nem lehet ilyen későn kezdeni a sulit, most meg már két nap alatt meggyőzted a barátnők szüleit, hogy vigyék a gyereküket iskolába, és a te iskola-éretlen gyereked miatt kirúgatsz egy tanárt. Nem számít, lényeg, hogy neked igazad legyen. Végtelenül primitív, és ostoba vagy kérdező! Remélem, kamu az utolsó kommented, és remélem, hogy nem tudsz nyomást gyakorolni egy egész nevelőtestületre!
2016. nov. 18. 07:28
 34/39 anonim ***** válasza:
36%
Az én fiam is márciusi és maradt egy évet, most kezdte a sulit! Egyáltalán nem bántuk meg, sőt, a legjobb döntés volt! Most érett meg a sulira és nagyon jól is megy neki, szeret is járni! Szóval ha úgy érzed, simán maradhat még egy évet oviba!
2016. nov. 18. 08:44
 35/39 anonim ***** válasza:
31%
Előző vagyok, félreolvastam, ha 7,5 éves lesz szeptemberben, akkor szerintem már kellene mennie.
2016. nov. 18. 08:45
 36/39 A kérdező kommentje:

#33:

Nem rúgják ki a tanárt,nem tudom honnan veszed.

Mivel sok szülő nem szeretné,ha ő lenne az osztályfőnök és másik,általunk választott tanár lesz az osztályfőnök.

2016. nov. 18. 14:19
 37/39 anonim ***** válasza:
35.válaszoló:a kérdező elírta,márciusban már 8!!! éves lesz,jövő szeptemberben már 8.5!
2016. nov. 18. 15:05
 38/39 anonim ***** válasza:
A 31-es hozzászólásodhoz: 2004.március 3. és 2002.december 5. között 1 év 3 hónap van. Ha a lányod csak 8 évesen kezdené, akkor ő lenne a legidősebb 2010. márciusi születésével, lehetne osztálytársa akár 2012. augusztusi születésű is. Az meg 2 év 4 hónap különbség.
2016. nov. 18. 17:59
 39/39 A kérdező kommentje:

Most volt a beíratás,sikerült kérvényeznünk,hogy a rossz tanár ne kapja meg az osztályukat,de még csak ne is tanítsa.

Illetve az egyik barátnője is most fogja kezdeni a sulit,osztálytársak lesznek:)

2017. márc. 6. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!