Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek baj, ha marad még...

Szerintetek baj, ha marad még egy évet?

Figyelt kérdés

A lányom márciusban lesz 7 éves.

Szeptemberben kezdhetné a sulit,de ő még maradni akar,mert a barátnői is maradnak illetve az óvónőket is kedveli.

Én se bánnám,ha maradna mivel a leendő ofője nem túl szimpatikus.

Ha maradna,akkor elsősként töltené be a 8-at.

Szerintetek baj,ha maradna még az oviban vagy inkább kezdje el a sulit?

(A többi gyerek érdeke annyira nem érdekel,főként a lányomé)

2016. nov. 16. 19:11
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
69%
Én a sulira voksolok. Főleg ilyen indokokkal. Ne vegyél el az életéből egy évet a játék miatt,később az is sokat fog jelenteni. (Hasonló helyzetből mondom,felnőttként)
2016. nov. 16. 19:25
 2/39 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ideje iskolába mennie.
2016. nov. 16. 19:28
 3/39 anonim ***** válasza:
68%
Ha márciusban lesz hét éves, akkor abban az évben szeptemberében már 7 és fél, de ha nem kezdené csak egy év múlva akkor 8 és fél évesen kezdené? Akkor első osztályos korában a 9-et töltené. Vagy nem?
2016. nov. 16. 19:28
 4/39 anonim ***** válasza:
29%

Azért kalkuláld bele, hogy mi van, ha megbukik vagy 5 osztályos gimibe megy stb. Folyamatos csúszásban lenne. Egyetemről nem beszélve.

Ha nem tetszik az iskola, akkor lehet váltani is vagy alapból másik iskolába íratni. Vagy csak másik osztályba kérni, ha van rá mód.

Ofő-vel mi a baj egyébként?

2016. nov. 16. 19:31
 5/39 anonim ***** válasza:
29%
Későbbiekre nézve én nem tenném. Van aki már iskolás mikor a 7-et tölti a te lányod elsőben már 9 lesz ha marad.
2016. nov. 16. 19:36
 6/39 anonim ***** válasza:
83%
Nem, ez már nagyon nagyon késő
2016. nov. 16. 19:41
 7/39 A kérdező kommentje:

Az ofővel az alábbiak a próblémák:

-nagyon akaratos,ha valami nem úgy történik ahogy akarja azonnal kiakad

-a tanításába semmi játékosságot nem visz

-nem igazán foglalkozik az osztályával

Sajnos már csak ennek a tanárnak az osztályába tudnánk íratni,mivel a másik tanárhoz hatalmas túljelentkezés van:(

Elsőben a nyolcat töltené,nem a kilencet

Nem egy könnyen oldódó gyerek,ezért nem szeretném,ha barátnők nélkül menne suliba

A barátnők is egy osztályba szeretnének majd menni,nem szeretném ha a lányom látná hogy ők együtt vannak egy osztályban,ő pedig egyedül

2016. nov. 16. 19:44
 8/39 A kérdező kommentje:

Bocsánat a kommentben rosszul írtam,valóban a kilencet töltené:/

Az már tudom hogy sok,de nem tudom mi lenne a jó megoldás

A közelben nem tudok több magánsulit és az ofő sem szimpatikus

Nagyon nehéz ez a kérdés:(

Várom a további ötleteket:)

2016. nov. 16. 19:46
 9/39 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen későn nem kezdheti az első osztályt csak Szakérői Bizottság javaslatára. Még plusz egy évet is csak akkor maradhat ha az óvoda is úgy gondolja, hogy nem iskola érett!
2016. nov. 16. 19:58
 10/39 anonim ***** válasza:
35%
minek magán suli? fizetsz egy rakás pénzt egy sz**r ofőért? nem hiszem h ott sokkal jobb lenne.. jó biztos modernebb a felszerelés meg ilyenek de felesleges sztem a magán iskola énis jártam ilyen alapítványi hülyeségbe igaz középiskolába, na az volt a legrosszabb iskola ahol voltam. már így is késésben van a gyerek. hamar elfogja felejteni a barátnőit, lesznek újak, ha meg annyira barátkozni akar velük akkor délután játsszanak együtt. meg a többiek is majd piszkálni fogják, aztán magyarázkodhat egész életében, hogy ő nem is bukott, csak az anyja nem akarta iskolába iratni ilyen hülyeségek miatt
2016. nov. 16. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!