Hol vegyek gyöngyöt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gyerekek szeretnének karkötőt készíteni, de mindenhol csak kisméretű gyöngyök vannak ( 3-4mm-es), de ők olyan 1cm nagyságú kerek gyöngyöket szeretnének, amiből karácsonyra akarnak ajándékot készíteni.

Van ötletetek merre induljak el? Itt semmi ilyen bolt nincsen, szóval vagy netről rendelném, vagy Vác van viszonylag közel, de ott sem tudom, hogy hol.

Tudnátok nekem segíteni? Mert annyifélét találtam a neten, de vagy nagyon drága (420ft darabja), vagy le vannak írva a fajták, de nem igazodom el a fajtákon. Nem tudom, milyen lenne a megfelelő nekik, ami nem is törik, szép is.

10, 9 és 5 évesek a gyerekek.

Köszönöm, ha tudtok segíteni.

2016. nov. 16. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Kreatív hobby üzletláncról hallottál már ? Na én a helyedben oda látogatnák el személyesen . Pécsen pl. van egy ilyen üzlet az Árkádban és más helyeken is .

Menj fel a FB-ra az Eszterlánc vagy kretív hobby üzletlánc oldalára, talán a lakóhelyedhez közel is találsz címet .

2016. nov. 16. 16:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is pécsi vagyok, mint az első válaszoló, rövidáru boltokban szoktam venni, itt van több is amit tudnék ajánlani (Király utca és a Vásárcsarnok mellett), az Árkád Kreatív botjában is van, én azt picit drágállom.

Illetve van egy virágos nagyker itt nálunk, ahol bárki vásárolhat, ott rengeteg dekoros cucc van, köztük gyöngyök is, nagy kiszerelésben, olcsón [link] .

Valami ilyesmi üzleteket próbálj meg keresni felétek szerintem. :)

2016. nov. 16. 20:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek!
2016. nov. 16. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!