Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vennétek a gyereketeknek...

Vennétek a gyereketeknek 300000ft-os gamer számítógépet?

Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 09:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon nem mindegy, mennyi idős az a gyerek. Az sem mindegy, a család anyagi helyzete mellett ezt az összeget megerőltető lenne kiadni, vagy simán megszokott dolog ekkora összeg kiadása bármire.
2016. nov. 11. 10:11
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Az egészet biztosan nem.

De ha megkersi a pénz felét vagy három negyedét akkor a többit kipotolom. Persze akkor utána nincs karácsony,szülinap.

Ui:persze ez akkor igaz ha jólmegy szekér. Ha rosszul akkor is támogatom csak nem anyagilag.

2016. nov. 11. 10:12
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

Valoszinuleg nem. nem jo a gyerekeknek ha szamitogepes jatekokat jatszanak.

En csak tudom, felnottkent szoktam jatszani, az en gamer gepembe csak a videokartya volt ennyi :)

2016. nov. 11. 10:19
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

Én biztos nem, mert nincs 300 ezer forintom. Nem csak erre, hanem úgy egyáltalán :D Ez nekem háromhavi fizetésem, szóval kétlem, hogy ilyet kapna. De ez így akkor is hülye kérdés, mert tök sok mindent kihagytál: mennyi idős a gyerek? Anyagilag belefér-e, van-e más, amire jobban kéne ennyi pénz? Megérdemli-e a gyerek, vagy van-e a rovásán valami?

Mert ha nekem ez a valagravaló pénz nem számítana, és egy jól tanuló, okos, jó gyerekről lenne szó, aki mondjuk már 12 évesnél idősebb, akkor ha nagyon szeretne ilyet, kaphatna.

2016. nov. 11. 14:22
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

Egy gamer gep nem csak a játékokra jo, komolyabb grafikai, tervező es egyéb dolgokat el lehet futtatni rajta, de mint szülő nem vennem meg neki.

Kerese meg rá maga a kispénzét. Akkor megtudja milyen munka ennyit megkeresni.

Mondom ezt hogy magam is gépmániás vagyok, de vannak hatarok. Ha egy egyszeubb gépet kérve max 170ezeret abba talán bele megyek de nem biztos.

2016. nov. 11. 14:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. nov. 11. 14:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem.
2016. nov. 11. 15:42
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
Amikor én voltam gyerek volt egy havi fix összeg amit kaptam zsebpénzként. Ha valami ilyen nagyobb dolgot akartam össze kellett spórolnom. Nem rosz dolog egy ilyen gép, de ne csak úgy megkapja, hanem tanuljon meg gazdálkodni a pénzzel.
2017. máj. 7. 21:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az egészet biztosan nem. Nem csak azért mert nincs rá keret,hanem mert jó magam is dolgoztam/sporoltam gyerekként,ha valami drágább motyó kellett.

De a beladás mértéke attol is függene hogy mire és hogyan akarja használni. Ha csak játszani akar akkor mondjuk 100ezret adnék,és akkor abban évben kuss.

De ha ( ritka de van ilyen is) komolyabb tervei vannak és a gép majdani munka eszközként funkcionálna akkor többet is adnèk.

Bár tudom hogy nem egèszséges a gép előtt rohadni egésznap,de vannak kocka gyerekek is.

2017. máj. 8. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!