??? Mi ez a pakolás para?? Kb. 5 perc alatt összerakok neked egy kórházi csomagot,ennyi volt akkor is mikor 5perces fájásokkal pakolásztam itthon.
Nem pakoltam be előre,hogy aztán még hetekig kerülgessen,elessek benne. Ha meg valami kimarad,hát csak akad egy szerető férj,anya,apa,családtag,aki beviszi.
2016. nov. 10. 12:56
12/16 anonim válasza:
Én ma léptem a 38-ba, és most már én is izgulok, mert rengeteg a jóslóm, baba feje beilleszkedve stb.
Épp most határoztam el, hogy nem fekszem addig le, míg nincs összepakolva legalább a szülőszobai csomag...
Kimosva már ki van minden, csak a logisztika, hogy mit hova tegyek, na az nincs...
2016. nov. 10. 13:27
13/16 A kérdező kommentje:
Hat en mar most izgulok mar nagyon varom. Es koszonom a valaszokat. Es gratulalok a kismamaknak
2016. nov. 10. 14:21
14/16 anonim válasza:
Bocs, nincs ekezet...2.valaszolo vagyok. Aki 5 perc alatt osszepakol az nagyon ugyes,vagy keves dolgot kellett vinnie...en Pesten az Uzsokiban szultem es mindent vinni kellett, semmit nem adtak. Semni felesleges dolgot nem vittem es 1 nagy boronddel mentem be. Szerintem pakolj ossze, mert valoban nem tudhatod mikir kell menni. Nekem szivargo magzatvizzel tuti nem lett volna kedvem hajnalban pakolni...en osszeirtam 1 papirra h.mi van a borondben es mi az,amit csak kozvetlen indulaskor kell meg betennem. Nekem ez igy tokeletes es megnyugtato volt. Plusz vettem ilyen szekrenybe teheto nagyon finom illatu kis "parnacskat", igy semminek nem volt allott szaga, hanem friss, jo illatu maradt minden.
2016. nov. 13. 09:44
15/16 anonim válasza:
nem kellett kevesebb dolgot vinnem szerintem,mint barki másnak,egy borond es egy kisebb taska volt nalam a szuloszobara..amiben viszont igazad van,rutinos pakolo vagyok,kb. 2 hetente nem itthon toltunk egy hétvégét,es mivel olyankor az egész csaladnak pakolok ossze kb. Felora alatt ezert a rutin megvan,tudom mit es mennyit kell csomagolni 2-3 napra..
2016. nov. 13. 12:28
16/16 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek nagyjából ugyanazt kell pakolnia, max minimális eltérésekkel. Attól, hogy soknak tűnik, meg tele a bőrönd, még összepakolni nem tart sok időbe.
A lista legyen meg természetesen, meg hozzá a cuccok. Aztán kiszedni a szekrényből és átpakolni a bőröndbe nem egy időigényes feladat, tényleg 10 percnél többet nem vesz igénybe. Ha valami lemarad, akkor azt be is lehet vitetni.
Persze az anyukák izgulnak, várják a babát, aztán élvezik a készülődést. De attól még túl nagy jelentőség van neki tulajdonítva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!